Vaste & tijdelijke locaties

May 26, 2020, 5:48
Losberger De Boer ‘boost’ beleving adidas-atleten in Doha

Losberger De Boer ‘boost’ beleving adidas-atleten in Doha

11 oktober 2019

Sportmerk adidas ontving de door haar gesponsorde deelnemers van het WK Atletiek in Doha, Qatar, in de adidas Doha WC Hospitality. Door hiervoor een twee verdiepingen tellende hospitality accommodatie turnkey op te leveren, biedt Losberger De Boer, in opdracht van CIP Marketing, het sportmerk de kans om de banden met haar atleten verder aan te halen.

De IAAF World Athletics Championships in Doha duurden van 27 september tot en met 6 oktober. In totaal deden bijna 2.000 atleten mee aan een kleine 50 wedstrijden. Onder hen veel atleten die gesponsord worden door adidas.

Het sportmerk beleefde dit WK enkele grote successen, onder meer met de indrukwekkende overwinning van het 22-jarige supertalent Noah Lyles, de winst van Niklas Kaul in de tientkamp en met Muktar Edris, die de 5000m op zijn naam schreef.

Feel the boost

In opdracht van CIP Marketing richtte Losberger De Boer de adidas Doha WC Hospitality in. De accommodatie werd volledig in de stijl van de ‘Feel the boost’-campagne van het sportmerk ingericht.

Losberger De Boer combineerde hiervoor twee structuren die zeer geschikt zijn voor high-end toepassingen: de Premier, een modulair platform dat gecombineerd kan worden met een groot aantal andere structuren om een aantrekkelijke ‘doubledecker’ te creëren en de Anova, met zijn karakteristieke rondingen.

Turnkey oplevering

Het project is volledig turn-key opgeleverd. Naast de ruimteoplossing verzorgde Losberger De Boer de volledige inrichting, waaronder verlichting, airco, meubels, decoratie en branding voor de Feel the boost-campagne.

Meer van Losberger De Boer :

Losberger De Boer