Vaste & tijdelijke locaties

Jul 18, 2019, 9:03
Losberger De Boer opnieuw zeer actief in het Verenigd Koninkrijk

Losberger De Boer opnieuw zeer actief in het Verenigd Koninkrijk

17 augustus 2018

Met meer dan honderdnegentig jaar ervaring is Losberger De Boer wereldwijd een van de toonaangevende aanbieders van tijdelijke- en langetermijnstructuren voor de evenementensector. Het afgelopen jaar heeft het team tijdelijke structuren geleverd voor een verscheidenheid aan grootschalige evenementen en projecten in het Verenigd Koninkrijk.

Losberger De Boer leverde 65.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte op de Farnborough International Airshow van dit jaar, inclusief drie tentoonstellingshallen die meer dan een kilometer lang waren.

Het team ontwierp ook een expositieruimte voor GE Aviation, daarbij gebruikmakend van zijn dubbeldek President-structuur met een kijkplatform van het tweede niveau dat bezoekers in staat stelde een panoramisch uitzicht te krijgen op een levensgrote straalmotor.

Afgelopen zomer bouwde Losberger De Boer het transforMOTION Bosch Pavilion in Somerset House. Tijdens de tentoonstelling konden bezoekers de toekomstige transporttechnologieën van Bosch ontdekken die zijn ontworpen voor stedelijk wonen. Het team maakte gebruik van de gebogen Anova-structuur van het bedrijf en bouwde 320 vierkante meter tentoonstellingsruimte. Het paviljoen gebruikte glaspanelen zodat bezoekers het terrein van Somerset House, een gebouw uit de zeventiende eeuw, konden bewonderen terwijl ze konden genieten van de futuristische displays.

Losberger De Boer, ontstaan ​​na de fusie van Losberger en De Boer in 2017, heeft haar hoofdkantoor in Bad Rappenau, Duitsland beschikt over acht productiefaciliteiten en twintig verkoopkantoren wereldwijd. Het heeft wereldwijd meer dan 1100 medewerkers in dienst en is VCA ** / SCC **, ISO 9001-2015 en ISO 14001-2015 gecertificeerd.

www.deboer.com

 

Meer van De Boer Tenten :

De Boer Tenten