Vaste & tijdelijke locaties

Jul 18, 2019, 9:00
Opening “Maison Citadel-Jardin d’hiver” eind september

Opening “Maison Citadel-Jardin d’hiver” eind september

16 augustus 2018

Een nieuwe tijdelijke eventlocatie in hartje Gent opent vanaf 25 september z’n deuren voor originele corporate events. In een prachtig ingerichte wintertuin ‘Jardin d’hiver’ kan je genieten van een all-in pakket met een professioneel onthaal, een zeer uitgebreid menu en exclusieve decoratie. Er is een vaste ingerichte bar en een overdekte patio bij de ingang van de zaal.

Where’s the place?

  • Maison Citadel is gelegen in de groene long van Gent: het Citadelpark.
  • De Jardin d’hiver is het tijdelijke concept dat doorgaat in 1 van de unieke ruimtes van Gent ICC.
  • Heel makkelijk te bereiken en bovendien is er een ruime ondergrondse parking (140 privé plaatsen) waar je zorgeloos jouw auto kan achterlaten.

Wanna meet, greet and eat?

In deze unieke pop-up locatie kan je uiteraard genieten van heerlijke catering. Gourmet Invent heeft een zeer lekker menu samengesteld en werkt hiervoor samen met tal van bekende chefs.

Walking dinner, showcooking of buffet? Vleesbrochette met Brasvar, Gigot, kippetje aan‘t spit? Met verse groentjes en huisgemaakte sausjes? Of liever een huisgemaakte pizza uit een authentieke oven, een veggieburger en afsluiten met marhsmallows of hazelnut buns. Het kan allemaal.

Je kan genieten van een apero met tablesnacks in de overdekte patio en daarna binnen eten in het overweldigend decor. Voor of na een meeting. Of gewoon een bedrijfsreceptie, team-traktatie of afternoon tea. Alles is mogelijk.

Je kan er terecht voor de organisatie van jouw corporate event, maar uiteraard kan je als particulier de locatie reserveren voor een verjaardagsfeest, babyborrel, kerstfeest, etc.

Maison Citadel is beschikbaar vanaf 50 tot max. 150 personen.

Zin en goesting gekregen?

Surf voor meer informatie naar www.maisoncitadel.be