Audiovisueel

Apr 19, 2024, 2:49
MoJuice wordt onderdeel van PFL Group

MoJuice wordt onderdeel van PFL Group

30 maart 2022

PFL Group investeert in de toekomst. Het bedrijf verdubbelde recent nog zijn bedrijfspand, en nam daarbij een gloednieuwe tv- en opnamestudio in gebruik. Verder werd ook aangekondigd dat het Leuvense interactieve productiehuis MoJuice voortaan onderdeel wordt van de PFL Group.

De PFL Group is reeds 24 jaar actief in de audiovisuele sector en biedt technische ondersteuning voor meetings en events (live, hybride & online), alsook video- en creatieve oplossingen. Daarnaast levert en plaatst het bedrijf vaste installaties voor boardrooms en polyvalente zalen.

Door de sterke groei in hun veelzijdig aanbod werd het bedrijfspand in Beerse uitgebreid, met plaats voor een grote professionele tv- & opnamestudio, gloednieuwe montageruimtes, innovatieve vergaderfaciliteiten, opleidingslokalen en extra opslagruimte.

MoJuice werd in 2005 opgericht door Stefan Uytterhoeven en Geert Geuten met als primaire focus: de realisatie van ‘rich media’ producties voor de entertainmentindustrie. Gaandeweg werden deze diensten steeds vaker geleverd voor bedrijven uit de communicatiesector, zoals reclamebureaus, evenementenkantoren en collega-productiehuizen.

“Met deze nieuwe aanwinsten breiden we onze huidige activiteiten verder uit en zijn we helemaal klaar voor 5G én de toekomst”, aldus Dominic De Gruyter, CEO van de PFL GROUP. “We heten het ganse team van MoJuice heel erg welkom in onze groep.”

Meer van PFL Mojuice :