Audiovisueel

Jun 6, 2023, 7:32
PFL viert zilveren jubileum met mooie vooruitzichten!

PFL viert zilveren jubileum met mooie vooruitzichten!

23 mei 2023

Het PFL-team, een team vol talenten, viert dit jaar zijn zilveren jubileum in de audiovisuele sector. De combinatie van eigenschappen als toewijding, kennis, ervaring én vooral passie maakt dat de PFL-Group thuis is op zowat alle fronten binnen de event-markt en zich al jaren een betrouwbare én internationale AV-partner mag noemen.

De PFL-Group zet in op zowel verhuur, verkoop als het technisch & creatief ondersteunen van feesten, meetings, congressen, evenementen en producties. Zij leveren audiovisuele ondersteuning op maat, alsook video- en creatieve oplossingen, steeds met zeer vooruitstrevende apparatuur van topkwaliteit en ervaren professionele technici. Het aanreiken van een breed dienstenpakket om een optimale service te kunnen garanderen aan hun klanten, dragen zij hoog in het vaandel.

De PFL-Group bestaat vandaag uit 7 bedrijven die elkaar ondersteunen en aanvullen zodat zij steeds een totaaloplossing kunnen bieden:  PFL Audiovisual, PFL Sales & Projects met onderdeel Concept10, PFL-ABBIT Iberia, ABBIT Meeting Innovators, WIMEC, MoJuice en GR8T.

Door hun jarenlange ervaring kunnen zij bliksemsnel schakelen, zodat elk event steeds kan plaatsvinden: live, hybride of volledig virtueel!

Dat de PFL-Group een toonaangevende speler is binnen de audiovisuele sector, is in de afgelopen maanden én jaren meer dan duidelijk geworden. Terwijl corona heel wat eventleveranciers gedwongen heeft om flink wat gas terug te nemen, is de PFL-Group zeer creatief te werk gegaan en hebben ze een zee van mogelijkheden ontwikkeld tijdens en na de pandemie.

Meer van PFL :

PFL