Audiovisueel

Oct 2, 2023, 12:41
2023, het zilveren jubileum van PFL maar eveneens het jaar van een heel aantal nieuwigheden en groei

2023, het zilveren jubileum van PFL maar eveneens het jaar van een heel aantal nieuwigheden en groei

13 juli 2023

Als leverancier van totaaloplossingen zet de PFL-Group dit jaar opnieuw sterk in om een optimale service te kunnen garanderen. Zij leveren audiovisuele ondersteuning op maat, alsook creatieve content en video, steeds met apparatuur van topkwaliteit en bekwame technici.

De opstart van Concept 10

Begin 2023 werd de onderneming Concept 10 opgericht door PFL. Een onafhankelijke AV-project integrator met, ondanks een jong ontstaan, intussen meer dan 25 jaar ervaring in de audiovisuele sector. De onderneming wordt geleid door Steven Kemland en Stijn Vermeiren. Twee specialisten met een lange geschiedenis binnen de AV-sector.

Concept 10 is gespecialiseerd in het leveren van advies, het maken van ontwerpen, het begeleiden van projecten en de levering van vaste hoogwaardige AV-installaties. Hun visie is om de verwachtingen van klanten te overtreffen en hen volledig te ontzorgen, ook de jaren na de oplevering, zodat klanten zich kunnen concentreren op hun eigen kernactiviteiten.

Meteen na de opstart is de dochteronderneming aan de slag gegaan met een aantal projecten, waaronder het volledige technische aspect van de Muziekacademie Herentals en de audiovisuele ondersteuning in de Plopsa attractieparken.

Concept 10 levert een enorm pakket aan diensten aan de Plopsa parken. Zowel de installatie, als de continue monitoring van licht, audionetwerk en videoprojecties, tot het automatiseren van opstart en afsluit functionaliteiten, nemen zij onder hun verantwoordelijkheid.

We kunnen zeggen dat Concept 10 goed van start is gegaan!

Bedrijfsfilms op maat

De afgelopen jaren is er een stijgende vraag naar korte en kraakheldere communicatie. Eén van de dienstenpakketten waar PFL trots mee naar voren komt, is het creëren van bedrijfsfilms die deze communicatie mooi ondersteunen.

Deze bedrijfsfilms bieden een oneindig aantal mogelijkheden en laten een professionele indruk na. Het is dé manier bij uitstek om kijkers rechtstreeks in contact te brengen met desbetreffende diensten, medewerkers, producten, filosofieën of waarden en normen.

Vooraleer de productie start, worden de doelstellingen en doelgroepen van de bedrijfsfilm in kwestie onder de loep genomen.

Een creatief scenario wordt uitgeschreven op basis van de visies of manifesten van de klant:

  • Voor buiten opnames kan er gebruik gemaakt worden van professionele DJI drones, met gecertificeerde dronepiloten.
  • Voor zij die op zoek zijn naar een professionele opnamestudio, staat de fonkelnieuwe TV-, opname- en fotostudio in Beerse ter beschikking. Deze studio kan ingericht worden naar eigen believen en is uitgerust met een Infinity Green Key vloer en L-wand.
  • Natuurlijk zijn er nog tal van andere mogelijkheden beschikbaar.

Een professionele montage levert een impactvol resultaat, en wordt aangeleverd in het gewenste formaat.

Ontdek hier EEN GREEP UIT DE VELE MOGELIJKHEDEN!VELE MOGELIJKHEDEN!

WIMEC Event Centre, dé evenementenlocatie in de Kempen!

Wist je dat dochteronderneming WIMEC in Turnhout al volop bezig is met de voorbereidingen van laatste kwartaal kick-offs en eindejaarsfeesten?

Het WIMEC-team creëert voortdurend interactieve concepten; van een wondermooie winterbeleving tot een tropisch decor ... en alles daar tussenin. Zij voorzien volledig tot in de puntjes georganiseerde events, waar zowel de catering, organisatie ..  als verkozen concepten tijdig worden ingepland. Dit voor een zorgeloos verloop van het actieve event zonder tekortkomingen en bijbehorende zorgen.

WIMEC is dé aangewezen evenementenlocatie voor bedrijven gaande van kleine Kmo’s tot grote multinationals. Samen met een uitgebreide catering op maat, voorzien zij maar liefst 6 zalen waaronder een 900m2 polyvalente zaal, ideaal voor meetings, brainstormsessies, personeelsfeesten en grotere producties.

Verscheidene zalen – van groot tot klein - staan ter beschikking met een capaciteit van 2 tot 900 personen. In iedere zaal worden gasten met passie en enthousiasme ontvangen door het WIMEC-team. Bij WIMEC gaat het immers niet alleen om zalen verhuren, maar om iedereen die gelooft in de kracht van live events op een professionele en hartverwarmende manier te ondersteunen.

Daarnaast is hun bereikbaarheid een enorme troef. De locatie van WIMEC, vlak bij de snelweg, de nabijheid van Nederland en Duitsland, alsook de korte afstand tot de luchthaven van Antwerpen en Eindhoven, maken dat eenieder zorgeloos de weg naar hen toe weet te vinden. Met als enorm pluspunt, voldoende parkeergelegenheid.

Heb jij ook een ruimte nodig op maat?  Plan dan nu jouw event in de zalen van WIMEC!

Benieuwd naar de polyvalente zaal, de factory?de factory?

Meer van PFL :

PFL