Vaste & tijdelijke locaties

Sep 21, 2020, 2:01
Congres-en Erfgoedcentrum Lamot viert 10de verjaardag

Congres-en Erfgoedcentrum Lamot viert 10de verjaardag

25 september 2015

Op 23 september 2015 stond de voormalige brouwerij Lamot helemaal in het teken van de tiende verjaardag van het Congres-en Erfgoedcentrum. Het voorbije decennium is de Mechelse eventlocatie uitgegroeid tot een gereputeerde naam in de MICE-sector met recent een plaats in de Top Vijf van de beste evenementencentra van Brussel en Vlaanderen als kers op de taart.

Congres-en Erfgoedcentrum Lamot mag zich niet alleen een prachtige locatie noemen aan de boorden van de Dijle, ook het aanbod met een compleet pakket aan diensten scoort uitstekend bij iedereen die een MICE-activiteit wil organiseren in cultuurstad Mechelen. Het eigentijdse centrum contrasteert schitterend met het historische karakter van het Mechelse stadscentrum. Lamot omvat een akoestisch perfect auditorium (capaciteit: 297 personen) dat voorzien is van de modernste AV-apparatuur en tolkencabines.

In de ontvangstruimte Mechelen-Centraal kunnen tot 300 personen probleemloos terecht voor recepties en/of catering. Lamot beschikt verder over zes vergaderzalen met onder meer de Begijnenzolder met dakterras waar de gasten kunnen genieten van een schitterend zicht op Mechelen. De Dijlezaal biedt dan weer een prachtig uitzicht op de Dijle en de Vismarkt. Het Congres-en Erfgoedcentrum leent zich voor activiteiten van 10 tot 750 personen, biedt gratis highspeed internet en wifi, en gaat bovendien prat op een eigen restaurant en catering.

Om de tiende verjaardag de nodige luister bij te zetten, kregen alle zalen een technische update en werd een feestelijke evenement georganiseerd rond het thema 'A story about innovation'.

150 gasten genoten er van een goedgevulde dag met op het programma ook verschillende gastsprekers zoals Inge De Clerck (IDC) met een seminarie over 'Duurzaam Communiceren' en Tim Verheyden (VRT) met een uiteenzetting over 'Storytelling'. Ook Tom Suykerbuyk (Flanders DC) en Els De Mey (CommunicatieArchitect en PopItUp) waren van de partij met een gesmaakte sessie rond innovatie en creativiteit.

www.lamot-mechelen.be

Meer van Lamot Congres en Erfgoedcentrum :

Lamot Congres- en Erfgoedcentrum