Vaste & tijdelijke locaties

Aug 8, 2020, 20:16
Mechelen Feest en Tesla Club Belgium strijken neer in Lamot

Mechelen Feest en Tesla Club Belgium strijken neer in Lamot

12 juni 2015

In stijl. Zo sloot Lamot de maand mei af. En juni, dat nam op dezelfde manier een aanvang.

Dat dankzij Mechelen Leeft van de Ronde Tafel Mechelen en de First Tuesdays van Tesla Club Belgium. Alles samen streken er tijdens de twee netwerkevents zo'n 650 gasten neer in Lamot.

Ronde Tafel feest met 500 man voor het goede doel

Voor de achttiende editie van haar fundraisingsactiviteit Mechelen Leeft koos serviceclub de Ronde Tafel Mechelen voor Lamot. Op vrijdag 29 mei stond er vanaf 19u een succesvol B2B evenement op het programma. Om 20u opende het walking dinner, vanaf 23u kon er volop gefeest worden op de muziek van dj Lauren Wery.

"Wij organiseren jaarlijks een B2B event", vertelt Christophe Deprez, voorzitter van de Mechelse serviceclub. "Lamot heeft enorm geholpen bij de organisatie van ons event. De professionele aanpak van zowel Lamot als de cateraar hebben bijgedragen tot het succes van deze editie."

En daar waren niet alleen de organisatoren en de 500 gasten mee gediend. De grote winnaars van de avond waren ongetwijfeld de goede doelen die de Ronde Tafel ondersteunt. De opbrengst van Mechelen Leeft in Lamot ging immers integraal hun richting uit.

Teslaliefhebbers zijn onder de indruk tijdens netwerkmonument

Op dinsdag 2 juni was het dan weer de beurt aan de mensen van Tesla Club Belgium om Lamot in te palmen. Op het 'First Tuesdays' event geeft de autoclub leden, sympathisanten en (toekomstige) Tesla-eigenaars de kans om te netwerken. Uiteraard kon het 150-tal aanwezigen vanop de Haverwerf ook een testritje doen met een van de bolides.

Op het programma stonden een ontvangstreceptie, een voorstelling in het auditorium en een netwerkreceptie. "Ons event in Lamot werd een groot succes, we kunnen deze Mechelse locatie alleen maar aanraden", zegt Byron Soulopoulos, voorzitter van Tesla Club Belgium, enthousiast.

"Het welslagen komt er dankzij de goede samenwerking voor en tijdens het evenement, maar ook door de functionaliteit van de verschillende zalen en het prachtige auditorium met zicht op de stad. Onze gasten waren ook aangenaam verrast door de lekkere en originele catering."

www.lamot-mechelen.be

Meer van Lamot Congres en Erfgoedcentrum :

Lamot Congres- en Erfgoedcentrum