Vaste & tijdelijke locaties

Apr 6, 2020, 13:53
Met Vier in Bed als Teambuilding ?!?

Met Vier in Bed als Teambuilding ?!?

14 september 2017

Iedereen kent wellicht het bekende TV-programma “Met Vier in Bed”… 4 koppels die bij elkaar gaan logeren en dan hun mening geven. Meestal gaat het over klassieke overnachtingen in een bed & breakfast, maar in 2015 heeft Het Domein van de Grotten van Han meegedaan aan de speciale aflevering "buitengewone overnachtingen in België". We hebben toen niet gewonnen, maar sindsdien zeker niet stilgezeten! En dit jaar kunnen we met trots zeggen dat de eenvoudige inrichting van de hut omgetoverd is naar een duurzame en complete lodge!

Duurzaam slapen

Het mooie aan dit concept is dat er naast het oog voor comfort ook nog steeds oog is voor de natuur. Want zeg nu zelf, een nachtje tussen het verblijf van de beren logeren, in een chalet van massief hout met zicht op het ongerepte wildpark van 250 ha, dat is pas ultiem overnachten in de natuur!

Eén worden met de natuur

De dag dat je aankomt word je onthaald door één van onze enthousiaste Nederlandstalige Rangers, die met jullie groep het op dat moment verlaten Wildpark betreedt. Willy en Marlène, ons befaamd berenkoppel heten jullie welkom. Een heerlijke BBQ wordt voor jullie klaargemaakt door de Ranger. Bij het schijnsel van de maan en de geluiden van de natuur, zonder wifi of 4G hebben jullie de ganse avond om de banden weer aan te halen. Bye bye zorgen en stress!

De volgende ochtend wacht een stevig ontbijt. Dat moet, want er staat een privéwandeling doorheen de vallei van het Wildpark op het programma, samen met jullie Ranger! Maar eerst moeten ook de beren ontbijten… En jullie zijn hun gasten!

Glamperen of kamperen?

De volledig gerenoveerde chalet heeft 2 mezzanine die plaats bieden aan 5 personen. Beneden zijn er nog vier slaapbanken voor een persoon.

En voor de échte avonturiers die helemaal één willen worden met de natuur bieden we vanaf 2018 ook nog 6 Treetop tenten, telkens voor 2 personen.

Fun, fun, fun!

Combineer deze ervaring met enkele avontuurlijke groepsactiviteiten of workshops in de Grot of het Wildpark en je hebt wellicht één van de meest unieke en plezante Teambuildings die je je team kan schenken en waar nog heel lang over gepraat zal worden!

www.grotte-de-han.be

 

Meer van Domaine des Grottes de Han :