Vaste & tijdelijke locaties

Jun 19, 2019, 11:36
link2fleet 'Forum & Awards' in Wild Gallery

link2fleet 'Forum & Awards' in Wild Gallery

21 februari 2017

link2fleet, een uitgeverij die actief is in de B2B-sector van automotive, fleet management en mobiliteit, nam onlangs zijn intrek in de zalen van de Wild Gallery voor de 19e editie van de jaarlijkse link2fleet 'Forum & Awards'. De druk bijgewoonde avond ontspon zich in verschillende fasen.

Niet minder dan 430 gasten werden in de Wild Gallery verwelkomd met in de eerste plaats een ​​netwerking gebeuren in deVIP Village die speciaal voor het evenement werd gecreëerd. De gasten kregen er de kans om verschillende producten en diensten van de sponsors te ontdekken. Tegelijkertijd vonden twee presentaties plaats van de VAB en de PSA-groep rond het thema datacommunicatie. Daarna was het tijd voor het forum over ‘Mobiliteit 2020' dat op zijn beurt dan weer werd gevolgd door een receptie voor alle deelnemers.

Vervolgens werden verschillende prijzen uitgereikt aan de meest verdienstelijke en meest  innovatieve professionals in het beheer van de mobiliteit binnen hun bedrijf.

Er werden drie Link2fleet Awards gepresenteerd:

  • De 'Fleet Owner of the Year', de ‘koninginnecategorie’ die de beste manager van het jaar 2016 beloonde.
  • De 'Sustainable Awards',uitgereikt voor de beste initiatieven met betrekking tot ecologie, loonbeleid, veiligheid of mobiliteit .
  • De Innovation Awards ' die een zeer innovatieve leverancier in de kijker plaatste.

De flexibiliteit van de ruimte en de vrijheid op vlak van inrichting en design waren voor de organisatoren de belangrijkste criteria bij de keuze voor de locatie. De Wild Gallery bleek immers de ruimte bij uitstek om te voldoen aan de wensen en noden van de sponsors (auto's), maar ook de neutrale en eigentijdse uitstraling én de centrale ligging in Brussel speelden een rol bij de keuze.

Na het succes van dit evenement bevestigde link2fleet meteen zijn terugkeer naar de Wild Gallery voor de 20e editie die gepland staat voor eind 2017.

Wild Gallery
info@wildgallery.be

Tel: +32 2 344 41 55
Fax: +32 2 344 41 55
Nathalie Kockaerts - Development & Event Manager
nathalie.kockaerts@wildgallery.be
Tel: +32 486 43 43 33
www.wildgallery.be

Link2Fleet
www.link2fleet.com

Annick Nemetz - General Coordination                                                                                        
anemetz@mmm.be

Meer van Wild Gallery :