Event Agencies

Jun 22, 2021, 21:17
The Oval Office en Natuur en Bos van de Vlaamse Overheid laten de natuur online beleven

The Oval Office en Natuur en Bos van de Vlaamse Overheid laten de natuur online beleven

18 februari 2021

Om zijn sociale media in 2021 verder te optimaliseren, ging Natuur en Bos van de Vlaamse Overheid op zoek naar een creatieve en strategische partner. Het vond die partner in The Oval Office, dat werd gekozen na een minicompetitie met 2 andere bureaus.

De Vlaming sloeg het voorbije jaar massaal aan het wandelen in de natuur dichtbij huis. Onze content- en digitale experts wacht nu de inhoudelijk erg aantrekkelijke taak om de Vlaamse natuur ook online te laten beleven met creatieve formats. Naast het uitwerken van inspirerende content, zal The Oval Office ook meedenken over de socialemediastrategie en de rapportage over alle online kanalen heen stroomlijnen.

Natuur en Bos is overigens niet het enige agentschap van de Vlaamse Overheid dat beroep doet op de socialemedia-expertise van The Oval Office. Voor Agentschap Binnenlands Bestuur startte het bureau recentelijk een opinieleiderstraject op, waarbij het interne medewerkers opleidt tot online merkambassadeurs en bijstaat met de redactie van LinkedIn-artikels.

Meer van The Oval Office :