Event Agencies

Mar 26, 2023, 4:21
Fast Forward roept op om lokaal te ploggen

Fast Forward roept op om lokaal te ploggen

23 maart 2020

Traditiegetrouw vindt op de eerste zondag van de lente de grote strandopkuis plaats. De afvalgrijpers en vuilniszakken lagen al klaar, maar helaas werd de Eneco Clean Beach Cup 2020 omwille van de coronamaatregelen gedwongen naar een latere datum verschoven. “Niet getreurd, in tussentijd al de handen uit de mouwen steken kan ook natuurlijk!”, zegt Fast Forward Events. “Hoe? Ga ploggen.”

Nu we vaker gaan wandelen, lopen of fietsen om in beweging te blijven, is dit het ideale moment om aan het ‘ploggen’ te gaan: afval opruimen in je buurt terwijl je in beweging bent.

Starten is eenvoudig. Download de gratis weplog app (https://weplog.be), deze app toont je welke straten in jouw buurt een opruimactie nodig hebben, neem een paar handschoenen of een afvalgrijper en een vuilniszak. Klaar! Ga de zon in, beweeg en hou jouw buurt netjes. Makkelijk toch? Niet helemaal duidelijk? In het filmpje kan je alles nog even doornemen.
> https://bit.ly/3blxdPG

Maak er je dagelijkse gewoonte van, jouw eigen individuele actie. In deze bizarre tijden kunnen we zo samen onze planeet trots maken. Slechts 10 minuten per dag kunnen een groot verschil maken. #10minutesAdayBe

Let wel, gezondheid gaat voor, dus hou het veilig. Plog in de buurt van je woonst, ga maximum per twee op pad en hou 1,5m afstand.                                                           

Na het zomerseizoen aan onze kust slaan we opnieuw de handen in elkaar, want de problematiek blijft natuurlijk wel hetzelfde: plastic wordt overal gevonden, van onbewoonde eilanden tot in de diepste uithoeken van de oceaan.

#weplog

#10minutesAdayBe #10MinutesaDayBeChallenge

#enecocleanbeachcup #ecbc2020

www.enecocleanbeachup.be
www.facebook.com/cleanbeachcup

Meer van fast forward :