Event Agencies

Oct 21, 2021, 12:46
Fast Forward eindigde 2018 met een warme actie

Fast Forward eindigde 2018 met een warme actie

10 januari 2019

Een nieuw jaar starten we altijd met goeie voornemens, maar wat als we het jaar eens afsluiten met een mooie daad? Carrefour, De Voedselbanken, Publicis en Fast Forward sloegen de handen in elkaar voor een wondermooi initiatief.

We hebben allemaal recht op het beste. Dat was de filosofie achter ‘De Solidaire Keuken’ van Carrefour. Fast Forward lanceerde een grootse pop-up keuken waar Sandra Bekkari en vrijwilligers in de potten roerden met één groot doel: 2000 feestmaaltijden bereiden op 4 dagen tijd om minderbedeelden een warm eindejaar te bezorgen. De Voedselbanken zorgden op hun beurt voor de verdeling, want Kerst draait om geven.

Op 14 en 15 december landde de pop-up keuken in Brussel en verhuisde de week erop naar Mechelen. Logistiek een ferme uitdaging, maar Fast Forward zette een fameus geslaagde pop-up op poten. Toevallige passanten konden de enthousiaste koks gadeslaan tijdens hun kookmarathon en volgden de teller op het buitenscherm: zou het doel van 2000 maaltijden wel bereikt worden? Door de intense samenwerking heeft iedereen zichzelf overtroffen met 2224 maaltijden. Warme harten en gelukkige mensen à volonté. Missie geslaagd.

Meer van fast forward :