Event Agencies

Sep 18, 2021, 22:09
Frisse identiteit voor Fast Forward

Frisse identiteit voor Fast Forward

10 oktober 2018

Tijdens de 45ste editie van Film Fest Gent lanceerde Fast Forward een nieuwe huisstijl en deze werd meteen voorgesteld aan het grote publiek. “In de aanloop naar ons 15-jarig bestaan in 2019 was dit hét ideale moment om uit te pakken met een frisse identiteit waarmee we klaar zijn voor de toekomst!”, aldus Pascal Cauwelier, Creative Director bij Fast Forward.

“Whatever it takes staat Fast Forward voor events met een hoek af. En liefst twee.”

“Ook in de komende jaren zal Fast Forward hard vooruit gaan, om dan s­til te staan bij het moment”, zegt Pascal Cauwelier. “We laten je merk verrassen en erbovenuit springen. Dat doen we met crea­tieve ziel, verbeelding en een sprankel magie. En dat in een naadloze verbinding met onze sterk prak­tische, detailgerichte en realis­tische focus. Our logic meets magic.”

“Het volmaakte pact van verbeelding en praktische ingesteldheid geldt evenzeer voor de leden van ons team, een bonte mix van notoir sterke karakters met hier en daar een hoek af. Dat geeft al eens vonken, maar uit die gensters ontstaat vaak een vlam die de nodige energie ontwikkelt om elk event naar ongekende hoogtes te stuwen.”

“Fast Forward goes into space, maar we blijven met de voeten op de grond. Met een serieuze shot adrenaline pompen we events die nazinderen, veroorzaken we kippenvel en gaan we dat tikkeltje verder. Whatever it takes. That’s how we make you #thrilledtopieces. We are ready to move Fast Forward. Are you?”, zo besluit men bij het Gentse event agency.

Meer van fast forward :