Vaste & tijdelijke locaties

Apr 16, 2024, 6:56
TABLE 58, gastronomie op het dak van Paleis 5 van Brussels Expo

TABLE 58, gastronomie op het dak van Paleis 5 van Brussels Expo

22 maart 2022

Ongelooflijk maar waar: op het dak van één van de meest monumentale gebouwen van België kan vanaf vandaag  je smaakpapillen in vervoering brengen. Sinds 15 maart heeft het  pop-up restaurant TABLE 58 zijn deuren geopend en biedt een unieke ervaring en een tête-à-tête met het Atomium. Het menu wordt bereid door tweesterrenchefs Lionel Rigolet (Comme chez Soi**) en Nick Bril (The Jane**).

Vier sterren, twee persoonlijkheden, één concept
Om van deze onwaarschijnlijke plek een gastronomische topper te maken, liet TABLE 58 zich omringen door twee gerenommeerde Belgische chefs. Lionel Rigolet, de vermaarde chef van Comme chez Soi ** in Brussel, en Nick Bril, de charismatische en creatieve chef van The Jane ** in Antwerpen.

De twee chefs zijn lid van de vereniging Les Grandes Tables du Monde en houden er een verschillende stijl op na. Hoewel ze nog nooit hadden samengewerkt, bleken hun aanpak, oog voor detail en perfectionisme toch veel op elkaar te lijken. Ze aarzelden dan ook niet om de uitdaging aan te gaan en van TABLE 58 een succes te maken.

TABLE 58, dat tot het begin van de zomer open is, wil zijn gasten het meest verrassende uitzicht van België bieden tijdens een uitzonderlijke maaltijd op de top van een van de landssymbolen. Een sterke identiteit en een ongewoon concept die nieuwsgierigen die op zoek zijn naar een zeldzame en gedurfde ervaring niet onberoerd zal laten.

Meer van Brussels Expo :