Vaste & tijdelijke locaties

May 31, 2020, 18:22
Seafood Expo Global verhuist naar Barcelona

Seafood Expo Global verhuist naar Barcelona

18 september 2019

Op dinsdag 17 september 2019 kondigde de vakbeurs Seafood Expo Global (SEG) aan dat ze in 2021 naar Barcelona verhuist om haar groei te kunnen bewerkstelligen.

Mary Larkin, voorzitster van Diversified Communications USA, verwoordt de beslissing als volgt: "Brussels Expo en de stad Brussel waren geweldige partners om dit evenement te lanceren en te laten groeien. We waarderen de diensten en ondersteuning die ze in de loop der jaren hebben geboden. De verhuizing van het evenement naar een grotere stad en locatie, met de mogelijkheden om op lange termijn verder te groeien, is een noodzakelijke evolutie".

Denis Delforge, CEO van Brussels Expo, vertelt: “SEG is ‘ontstaan’ op Brussels Expo en we hadden natuurlijk graag gezien dat het evenement hier verder zou blijven groeien en evolueren. We betreuren het besluit om het evenement vanaf 2021 naar Barcelona te verhuizen, maar we begrijpen de beslissing. Na 28 edities hebben we samen met Diversified Communications een uitzonderlijk en niet te missen evenement opgebouwd. SEG blijft groeien en het is belangrijk voor Diversified Communications dat deze groei zich voortzet. Samen zullen we van de 2020-editie op Brussels Expo een succes maken. Tegelijkertijd zullen onze kennis van de vakbeurzen sector, onze relaties en onze vakbekwaamheid ons in staat stellen om de evenementen die momenteel op Brussels Expo worden georganiseerd verder te ontwikkelen en nieuwe evenementen aan te trekken die essentieel zijn voor de economische voordelen voor Brussel. In dat opzicht zal het aantal op Brussels Expo georganiseerde evenementen in 2019 naar schatting met 20% toenemen. Het toeval wil dat we dit jaar bijzonder verheugd zijn om van 24 tot 27 september 2019 de veertigste editie van de beurs ‘Labelexpo Europe’ te mogen verwelkomen. Daarnaast organiseren we, van 18 tot 23 oktober 2019, voor de eerste keer de beurs ‘Busworld Europe’. Kortom, twee belangrijke internationale beurzen die op Brussels Expo georganiseerd worden”

Meer van Brussels Expo :