Vaste & tijdelijke locaties

Aug 8, 2020, 4:37
De Blue Rhapsody meert aan in België

De Blue Rhapsody meert aan in België

10 oktober 2019

85 meter lang, 11,45 meter breed en een totale capaciteit van 600 personen. Het nieuwste lid van de Battoo-vloot meerde voor één dag aan in Brussel. Lang genoeg voor een kort bezoek aan deze reizende eventlocatie die gemakkelijk kan concurreren met de vaste locaties.

De Blue Rhapsody is in de eerste plaats een vaartuig met een futuristisch design, dat indruk maakt van buitenaf. Binnenin wordt het meteen duidelijk dat het schip, dat afgelopen zomer te water werd gelaten, specifiek is ontworpen voor het organiseren van verschillende soorten evenementen. Via de dekken ontdekken we verschillende ruimtes die geschikt zijn voor het ontvangen van kleine groepen in verschillende sferen, maar er zijn ook mogelijkheden voor grote groepen. Voor een zittend diner heeft het schip een totale capaciteit van 440 personen (2 dekken van ongeveer 220 personen), tegenover 250 mensen in theateropstelling. Als men alle ruimtes gebruikt, heeft de Blue Rhapsody een totale capaciteit van 600 personen (voor een walking dinner).

Plug and play

Aangezien de Blue Rhapsody gloednieuw is en speciaal voor evenementen werd ontworpen, is het dus een plug and play locatie. Naast de ‘purpose-built’ infrastructuren zoals vestiaires, bars, meubilair, podiums, decoratie, volledige audiovisuele uitrusting, etc., kan men de Blue Rhapsody ook huren, in optie, met zijn eigen hostessen, zijn eigen cateringservice en zijn eigen zaalpersoneel. Dit is een team dat gewend is om samen te werken, en een goede kennis heeft van de verschillende ruimtes en de soorten evenementen die men er kan organiseren.

Het grote voordeel van zo'n locatie is natuurlijk de rondtrekkende aard ervan. De Blue Rhapsody kan aanmeren aan de kaden van Antwerpen, Gent, Vilvoorde, Mechelen, Brussel (met name in de buurt van Docks Dome of de Kruitfabriek) en vele andere plaatsen. Zo worden alle zorgen omtrent parkeren en toegankelijkheid weggenomen.

www.battoo.be