Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 16:10
Bel RTL Live arriveert in Louvexpo

Bel RTL Live arriveert in Louvexpo

01 december 2017

Op 26 november hebben 9 bekende artiesten en de presentatoren van de RTL groep Louvexpo in vuur en vlam gezet tijdens Bel RTL Live, een uitverkocht concert waarvan de opbrengst volledig naar Télévie gaat.

372017louvexpo site

Met Bel RTL Live ontving Louvexpo een echte primeur. Tussen 17u en 22u, verschenen niet minder dan 9 artiesten, waaronder Vianney , Nolwenn Leroy, Axelle Red, Suarez en Henri PFR op het podium van Louvexpo.

De presentatoren van de RTL group, die het tegen elkaar opnamen tijdens ‘dj battles’, wisselden af met de artiesten om zo de 3.000 gelukkigen, die erin geslaagd waren om een ticket van 10 euro ten voordele van het goede doel te bemachtigen, een onvergetelijke avond te bezorgen.

"Dit evenement heeft de hal van Louvexpo exclusief ingepalmd. Naast het concert zelf, konden de toeschouwers ook van alles eten en drinken bij de diverse foodtrucks die in de hall stonden opgesteld. De keuze voor Louvexpo was geen toeval. De RTL groep kent deze locatie al goed dankzij de opnames van het spel Still Standing in 2016 en de organisatie van de telefooncentrale voor Télévie in april van dit jaar. De organisatoren appreciëren onze infrastructuur vooral omwille van zijn polyvalentie, zijn toegankelijkheid dankzij de westelijke ringweg van de stad, en zijn ruime parking", aldus Catherine De Jaegere, Manager Louvexpo.

Voor wie niet de kans had om ter plaatse aanwezig te zijn, werd het concert rechtstreeks uitgezonden op Bel RTL…

www.louvexpo.be

Meer van Louvexpo :

Louvexpo