Vaste & tijdelijke locaties

Mar 21, 2019, 9:20
Maak van Louvexpo ‘het verlengstuk’ van uw bedrijf

Maak van Louvexpo ‘het verlengstuk’ van uw bedrijf

03 juli 2018

Louvexpo lanceert zijn nieuwe campagne 'Creëer uw eigen stijl', gericht op bedrijven. Een campagne die zich focust op de belangrijkste troeven van het complex voor evenementen, beurzen en salons in La Louvière.

"Na 5 jaar uitbating en op basis van een strategische studie die begin 2018 werd uitgevoerd, hebben we besloten een nieuwe communicatiecampagne met de titel 'Creëer uw eigen stijl' te lanceren, gebaseerd op twee belangrijke troeven van onze infrastructuur, met name zijn menselijke omvang en zijn modulariteit. Dankzij een ideale oppervlakte van 6.000 m² kunnen bedrijven zich de site snel toe-eigenen en in zijn geheel privatiseren. De bijzonderheid van Louvexpo ligt in het feit dat bedrijven zich hier thuis voelen zonder dat ze verplicht verschillende faciliteiten moeten delen. Louvexpo kan dus letterlijk de uitbreiding van uw bedrijf betekenen", aldus Catherine De Jaegere, Manager van Louvexpo.

"‘Creëer uw eigen stijl’ benadrukt ook de volledige modulariteit van alle Louvexpo-ruimtes. Bedrijven kunnen deze volledig naar eigen wens indelen voor alle soorten evenementen, ongeacht hun omvang. De menselijk grootte van onze hal en zijn modulariteit hebben reeds heel wat bedrijven weten te verleiden, denk maar aan AG Insurance, Coca-Cola, BNP Paribas Fortis, BeoBank, de PSA-groep, Victoria juwelen, etc.", besluit Catherine De Jaegere.

www.louvexpo.be

Meer van Louvexpo :

Louvexpo