Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 10:42
Louvexpo verandert in een opnamestudio

Louvexpo verandert in een opnamestudio

23 maart 2016

Dankzij de vlotte bereikbaarheid, maar ook en vooral de modulariteit en veelzijdigheid, vormde Louvexpo van 23 februari tot en met 2 maart 2016 het decor voor de opnames van de eerste 24 afleveringen van het nieuwe RTL-programma Still Standing. Het spel draait rond algemene culturele kennis en werd opgenomen voor een totaal van meer dan 3.000 toeschouwers. De productie had nood aan 130 technici, 3.500 maaltijden en een 1.500-tal hotelovernachtingen.

Onder leiding van Jean-Michel Zecca van RTL TVI plaatst het spel 'Still Standing' één enkele kandidaat tegenover tien tegenstanders. Hij moet de confrontatie aangaan en hen één na één proberen te elimineren in een steekspel rond algemene cultuur. Voor het eerst in een televisiespel kunnen de kandidaten de scène niet op eigen kracht verlaten. Sterker nog, iedereen staat op een valluik dat zich onder hun voeten opent bij elke eliminatie. De verliezende kandidaten vallen dus letterlijk fysiek weg. Spectakel gegarandeerd!

Met 'Still Standing' lanceert de private zender RTL TVI een nieuwe uitdaging om een ​​alternatief te bieden voor ‘7 à la Une’ op La Une en ’50 mn Inside’ op TF1de show '. Als dat lukt, zullen over enkele maanden nieuwe afleveringen worden ingeblikt.

Dankzij dit project bevestigt Louvexpo haar sterke punten, met name de modulariteit van de ruimten en de veelzijdigheid aan activiteiten die er kunnen plaatsvinden.

Voor meer informatie over capaciteit en evenementiële mogelijkheden in Louvexpo, surf naar www.louvexpo.be

Credits foto's:

Louvexpo © E. Hoebeke - © Everlasting Group/Sarah Schallenbergh - Photographe

Meer van Louvexpo :

Louvexpo