Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 1:02
Louvexpo toegankelijker dan ooit ...

Louvexpo toegankelijker dan ooit ...

05 januari 2016

Met de opening in december 2015 van de westelijke ring rond de stad La Louvière, is Louvexpo nu nog gemakkelijker te bereiken en nog dichter bij de nationale luchthavens. De belangrijkste verbindingswegen liggen voortaan op slechts 5 minuten afstand. Gelegen op een paar stappen van het station en van het centrum van de stad, combineert Louvexpo een vlotte toegankelijkheid met de esthetiek en de flexibiliteit van een eigentijdse architectuur.

Met twee combineerbare zalen en een immense agora van 4800 m², een super businesscenter dat voorzien is van comfortabele vergaderzalen, én een veelzijdige cateringruimte is Louvexpo beslist 'the place to be’ voor uw toekomstige nationale en internationale evenementen zoals conferenties , tentoonstellingen, beurzen en tal van andere bedrijfsevents, zowel sportief, cultureel als associatief.

Louvexpo maakt u het leven makkelijker

Door het aanbieden van een 'full service' met cateringdienst, technische dienst geluid en licht, ruimtelijke planning, beveiliging, hostesses, decoratie, hotelreserveringen, shuttles station / vliegveld enz ... neemt het team van Louvexpo alles op zich om perfect tegemoet te kunnen komen aan al uw vragen of behoeften.

Louvexpo hanteert toegankelijkheid, polyvalentie en gebruiksvriendelijkheid als sleutelwoorden en maakt haar missie waar dankzij een breed programma aan evenementiële oplossingen dat steunt op diverse sterke punten:

  • Een centraal gelegen locatie op 45 minuten van Brussel en 90 minuten van Rijsel.
  • Een sterke en dynamische architectuur voor de meest uiteenopende activiteiten (tentoonstellingen, concerten, voorstellingen, meetings ...).
  • Een moderne en niet minder dan 6000 m² grote modulaire infrastructuur: expositieruimte moduleerbaar in zes ruimten (1000 - 4800 m²), stuk voor stuk uitgerust met gemotoriseerde hangbruggen, een restaurantruimte van 520m², een foyer, drie vergaderzalen geschikt voor 18 - 50 personen en drie volledig uitgeruste loges. En dat allemaal van topniveau!
  • 500 parkeerplaatsen.
  • Waarden op vlak van duurzaamheid (thermische en akoestische isolatie, energierecuperatie en terugdringen van het verbruik, bereikbaarheid met het openbaar vervoer, dichtbij het centrum van de stad ...).
  • Een aangename sfeer en ontvangst, karakteristiek voor de regio.
  • Een regio boordevol mogelijkheden om totaalprogramma's te creëren, zoals de scheepslift van Strépy-Thieu, het Canal du Centre en de koolmijn van Bois du Luc die tot het Unesco Werelderfgoed behoren.

Kortom : ruim voldoende sterke punten om het succes van uw volgende evenement te garanderen. In Louvexpo, natuurlijk!

Aanvullende informatie en contactgegevens : www.louvexpo.be of info@louvexpo.be

Meer van Louvexpo :

Louvexpo