Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 14:44
Vlaams Pleitgenootschap viert 125 jaar in Wild Gallery

Vlaams Pleitgenootschap viert 125 jaar in Wild Gallery

16 juni 2016

125 jaar: een verjaardag die zich niet ieder jaar laat vieren! 'Het Vlaams Pleitgenootschap' wilde met iets nieuws uitpakken en koos voor een ongebruikelijke plek: de Wild Gallery in Vorst.

Om deze avond zo perfect mogelijk te organiseren, deed de Vlaamse Jonge Balie beroep op All About Content, een content marketing communicatiebureau dat zich niet wil beperken tot het louter organiseren van evenementen, maar een toegevoegde waarde wil creëren, of het nu gaat om het decoratieve niveau, sfeerschepping, … 

Zoals ieder jaar werden de advokaten naar aanleiding van de start van het gerechtelijk jaar uitgenodigd om deel te nemen aan diverse activiteiten, verspreid over twee dagen. Er werd begonnen met een concert, aangeboden door de advokatuur. De volgende dag stond een openingsconferentie op het programma. En 's avonds ging het richting Wild Gallery voor het langverwachte galadiner en een dansavond met de Retronettes. Dat was meteen ook de ideale gelegenheid om het 125-jarig bestaan van het Vlaams Pleitgenootschap te vieren.

De decoratie, een creatie van Accio, gaf de avond een stijlvolle en unieke sfeer mee, bijvoorbeeld in de vorm van een bar die gemaakt werd van verlichte ginflessen. Filliers Gin droeg meer dan zijn steentje bij en zorgde voor de bars, de cocktailshakers …  Ook Soundfield (techniek) en J&M Catering (catering) hebben flink bijgedragen aan het succes van de avond.

AA Content koos voor de Wild Gallery omwille van de grote capaciteit van de ruimten (100 tot 1.100 personen) en de professionaliteit van het team ter plaatse: twee essentiële voordelen in de ogen van de organisatoren.

All About Content

Ducpétiauxlaan 128 - 1060 Brussel

+32 (0)2 343 70 47

info@allaboutcontent.be

Wild Gallery

Gerijstraat 11 - 1090 Brussel

+32 (0)2 344 41 55

info@wildgallery.be

www.wildgallery.be

Meer van Wild Gallery :