Event technologies

Jan 20, 2019, 14:11
AS Technology ondersteunt het gala van de BEA Awards

AS Technology ondersteunt het gala van de BEA Awards

09 mei 2018

AS Technology is al jarenlang een trouwe partner van de Benelux Event Awards, en mocht dus ook niet ontbreken op de 20ste editie. In ICC Gent zorgde het bedrijf van Juul Van Gils oa. voor de standen van de cateraars, een spectaculaire dj-booth en de nodige stroomvoorzieningen.

Positieve samenwerking

Bij ICC Gent, waar de BEA’s voor het tweede jaar op rij georganiseerd werden, is men alvast tevreden over de samenwerking met AS Technology. “Ik kan hier enkel maar positief op terugkijken”, zo vertelt Nicolas Vanden Eynden van ICC Gent. “Het team van AS Technology denkt mee, en alles wat op voorhand afgesproken is geweest, hebben zij in de praktijk omgezet. Ook de verstandhouding met zaakvoerder Juul is bijzonder goed.”

Sector ondersteunen

Juul Van Gils is intussen al 37 jaar actief in de wereld van evenementen en beurzen. “Ik ben iemand wiens hart in de sector ligt, en ik engageer me daarom ook binnen beroepsfederaties zoals B.E.S.A. en Febelux. Daarnaast willen wij met AS Technology ook graag mee onze schouders zetten onder initiatieven die onze sector promoten, zoals bijvoorbeeld de BEA Awards. Het is niet eenvoudig om zulke evenementen succesvol op te zetten binnen onze sector, waarin niemand tijd op overschot heeft. Maar persoonlijk heb ik daar wel altijd prioriteit aan willen geven. Als je met 37 jaar ervaring een steentje kan bijdragen aan de sector, dan doe je dat.”

Veelzijdige prestatie

Als BEA-partner leverde AS Technology dus weer een mooie bijdrage aan de 20ste BEA-editie. “Hopelijk waren we deze keer wat meer zichtbaar aanwezig, want in het verleden waren we soms al eens het slachtoffer van onze eigen flexibiliteit, waardoor we uiteindelijk aan onszelf vergaten te denken. Maar we hebben opnieuw een leuke prestatie geleverd met de opbouw van de stands voor de cateraars, een LEDskin dj-booth, een groot stuk van het technisch pakket voor het gala, en de stroomvoorziening voor de keukens van de cateraars, waar de apparatuur toch zo’n 360.000 watt vereiste.”

Gerust gevoel

Stroomvoorziening, audiovisuele installaties,… het zijn elementen die als vanzelfsprekend worden beschouwd, maar wel uiterst betrouwbaar moeten zijn voor het slagen van een evenement. “Wij horen vaak van klanten dat ze voor AS Technology kiezen omdat ze dan gerust kunnen zijn in het goede verloop. Wij doen steeds ons best om onze nieuwe klanten een goed gevoel te geven. Na meerdere projecten verandert dit goed gevoel in een gerust gevoel. De klant geeft ons vertrouwen en vrijheid, en dat stelt ons in staat om onze knowhow nog beter te benutten”, aldus Juul Van Gils.

Meer informatie?

162018as vangilsContacteer Juul Van Gils via:

j.vangils@astechnology.be

of op het nummer 0475 67 77 77.

www.astechnology.be

 

Meer van AS Technology :

AS Techology