Audiovisueel

Mar 19, 2024, 5:15
A.S. Technology levert topwerk op New Lifestyle Fair

A.S. Technology levert topwerk op New Lifestyle Fair

21 maart 2016

Van 18 tot en met 21 februari vond in Hoogstraten de ‘New Lifestyle Fair’ plaats. Het beursconcept, bedacht en georganiseerd door Gevi Events, is een fair die gericht is op luxe & lifestyle. De beurs scoorde uitstekend dankzij het exclusieve aanbod, maar ook dankzij de sfeervolle setting. A.S. Technology zorgde voor een budgetvriendelijke oplossing om deze beleving te creëren namelijk de Conceptlijn.

Een one-stop-shop voor een volledige beursinfrastructuur met trussing, podia, geluid, verlichting en visuele technieken. Dit leverde geanimeerde modeshows en optredens op. Het horecagedeelte kreeg dan weer de sfeerschepping van een gezellige nachtclub. Kijk hier voor een impressie van het event.

“In het verleden hebben we al tientallen kleinschaliger lifestyle events voor onze rekening genomen”, vertelt Gert Snoeys van organisator Gevi Events. “Sectoren die toen aan bod kwamen waren onder meer luxewagens, classic cars, juwelen, kunst en zwembaden. De New Lifestyle Fair brengt het allemaal samen onder één dak en staat voor een concept waar alles in het teken staat van de levensgenieter. In een sfeer van gezelligheid, luxe en een beetje verwennerij focussen we op de recentste trends op vlak van luxueus wonen, unieke kunst, de nieuwste modetrends, schitterende juwelen, wellness, luxe-auto’s en culinaire hoogstandjes.”

Gevi Events koos doelbewust voor de Conceptlijn waarbij A.S. Technology alles technisch in goede banen leidde. Mét succes en betaalbaar, maar dat was voor Gert Snoeys geen verrassing. “Ik ken Juul Van Gils en zijn team al heel lang. Ze beschikken over een schat aan ervaring en knowhow om me de juist oplossingen aan te bieden. In het verleden werkten we al vele malen samen voor diverse doeleinden zoals party’s, bedrijfsfeesten, enz. Onze eerste samenwerking dateert al van meer dan 20 jaar geleden. De jongste jaren was dat iets minder intensief aangezien wij zelf iets minder actief waren, maar toen we de New Lifestyle Fair bedachten, viel ook meteen de naam van A.S. Technology. Hun budgetvriendelijke oplossing vonden we niet bij andere firma’s. En ze gaven ons meteen het beste gevoel. Knap werk voor een betaalbaar budget, dan moet je niet twijfelen.”

Het verloop van de fair bewees het gelijk van Gert. “We zijn zeer tevreden over onze samenwerking. Zij leverden een topprestatie waarop werkelijk niets op aan te merken viel, en dat niet alleen puur technisch, maar ook dankzij een zeer bekwaam en hulpvaardig personeel. Alle afspraken werden stipt nagekomen en we hebben ook van de bezoekers heel goede reacties gehad. Voor de volgende edities zullen we zeker terug een beroep doen op hen en wij bevelen A.S. Technology ook zeker aan aan onze collega’s.”

Ben je op zoek naar een betaalbare oplossing voor een sfeervol corporate event of in-huis beurs? Neem contact op en profiteer van het advies van een ervaren partner die ook grote organisatoren bijstaat.

Website: www.astechnology.eu

E-mail: info@astechnology.eu

Telefoon: +32 3 313 73 73

Meer van AS Technology :

AS Techology