Audiovisueel

Jul 13, 2020, 20:44
Met A.S. Technology loopt je expo op wieltjes

Met A.S. Technology loopt je expo op wieltjes

16 februari 2016

Een getuigenis van autofederatie FEBIAC, de organisator van het Autosalon in Brussel. Als specialist in expo- en eventtechniek heeft A.S. Technology ook dit jaar de standen van het Autosalon opgebouwd.

Met meer dan 550 000 bezoekers is het Autosalon in Brussels Expo één van de drukst bezochte evenementen in ons land. Door terreurdreiging wilde de organisatie niets aan het toeval overlaten. A.S. Technology zorgde voor de opbouw van de standen. Van verlichting en verduistering, trussing tot stroomverdeling en audiovisuele support. Ook in de veiligheidsmaatregelen speelde de specialist in expo- en eventtechniek een fundamentele rol.

“In het kader van veiligheidscontrole zochten we last minute een oplossing”, vertelt Anaïs Lorette van FEBIAC. “A.S. Technology is onmiddellijk mee op de kar gesprongen en zorgde voor security gates. De gedetailleerde en zeer duidelijke tekeningen van A.S. Technology waren de basis voor onze analyse en het overleg met de politie.”

Eventtechniek voor European Automotive Forum (EAF)

Ook verzorgde het team van A.S. Technology op het Autosalon de techniek in het auditorium waar het EAF plaatsvond. Dit tweejaarlijkse 'high level' congres verzamelt de hoogste Europese beleidsmakers, CEO’s, strategen, marketeers, sales en ingenieurs om te debatteren over de toekomst van de automobielsector. Belangrijk dus dat de boodschap van de sprekers prima doorkomt, dat beeld en geluid perfect zijn afgestemd. Kortom, dat de techniek feilloos werkt.

FEBIAC vindt intussen bijna 10 jaar een partner in A.S. Technology

“Ik spreek bewust van een 'partnership'”, zegt Anaïs Lorette. “We hebben hetzelfde doel: samen van het Autosalon een geslaagd event maken. Door de jarenlange samenwerking is mijn vertrouwen in A.S. Technology groot.”

A.S. Technology in 1 woord?

Flexibiliteit. Ze spelen kort op de bal en vinden oplossingen. Dankzij de snelle interventie was alles pico bello in orde voor de start. A.S. Technology gaat verder dan de briefing. Ze denken mee en reiken ideeën aan. Bijv. led-schermen als alternatief voor de signalisatieborden, het uitlichten van planten. En dat is aangenaam samenwerken.”

Een goede prijs-kwaliteitverhouding is van belang

Anaïs Lorette: “Klopt. We weten dat we kunnen rekenen op de professionaliteit van A.S. Technology. Omdat de verhouding prijs-kwaliteit goed zit. Kortom, met A.S. Technology komt je evenement altijd op z’n pootjes terecht.”

Met grote dank aan Anaïs Lorette van FEBIAC voor deze testimonial.

Ook je partner voor kleinere in-huis bedrijfsbeurzen

Organiseer je een eigen in-huis bedrijfsbeurs? A.S. Technology bouwt je beurs op van top tot teen. Met doeken, prints, techniek en de juiste belichting creëert A.S. Technology de sfeer en beleving die jouw bedrijf wil uitstralen.

Meer weten?

Website: www.astechnology.eu

E-mail: info@astechnology.eu

Telefoon: +32 3 313 73 73

Meer van AS Technology :

AS Techology