Audiovisueel

Aug 23, 2019, 20:21
Een in-huis beurs, de joker in de marketingmix van elke communicatieprofessional!

Een in-huis beurs, de joker in de marketingmix van elke communicatieprofessional!

01 februari 2016

In een digitale en online wereld hebben we nog steeds nood aan menselijk contact. Een persoonlijke ontmoeting geeft meer vertrouwen en inzicht, ook in het bedrijfsleven. Wil je impactvolle contacten? Een in-huis beurs is een uiterst efficiënte manier. A.S. Technology heeft met de Conceptlijn dé oplossing in huis.

8 troeven van je eigen in-huis beurs:

1/ Een zakelijk event of expo levert je geld op! Bijna een derde van de marketeers verwacht een ROI van hun events boven 10:1. Elke eventeuro levert uiteindelijk 10 euro op volgens het EventTrack 2015-onderzoek van het Amerikaanse Event Marketing Institute. A.S. Technology heeft alvast budgetvriendelijke oplossingen om de opbouwkosten onder controle te houden.

2/ Koppel het aangename aan het nuttige? Met een goed concept en technologische ondersteuning creëer je sfeer op je bedrijfevent. Een ontspannen sfeer waarin je kan overtuigen, je directe feedback krijgt en bezoekers op hun eigen tempo ervaringen opdoen.

3/ Je bedrijfsmerk wordt positiever ervaren. Maar liefst 74% van je deelnemers heeft een positievere merkperceptie. Je hebt bovendien alle touwtjes in handen om op je eigen bedrijfsbeurs die perceptie te sturen.

4/ Hoe meer zintuigen je prikkelt hoe groter de respons. Zo neemt de aantrekkelijkheid, interesse en loyaliteit sterk toe. Een in-huis beurs beklijft live. Met de Conceptlijn van A.S. Technology beschik je over de nodige eventtechnieken voor die o zo belangrijke beleving.

5/ Relaties bouw je niet alleen met je crm-systeem. Een bedrijfsevent is het communicatiemiddel bij uitstek om partnerships op te bouwen. Organiseer je in-huis beurs samen met je toeleveranciers. Verhoog de betrokkenheid van je personeel en schakel hen in om bezoekers te ontvangen.

6/ Genereer directe leads. Sociale media zijn handig om je event te promoten maar op je expo zelf ontwikkel je de leads.

7/ In tijden waar content “King” is, levert een bedrijfsbeurs interessante maar ook leuke inhoud op. Verhalen met sprekende beelden zijn de communicatiemunitie van de hedendaagse marcom manager. Gebruik de aangelegenheid om je lokaal te profileren. Nodig de pers uit.

8/ Bepaal je eigen locatie. Vaak zijn de eigen gebouwen een geschikte plek. Mits een goede begeleiding en ondersteuning, tover je je magazijnruimte of kantoren om tot een heuse bedrijfsbeurs. Zet jouw bedrijf in het middelpunt van de belangstelling.

A.S. Technology heeft met de Conceptlijn dé oplossing in huis.

De Conceptlijn is een budgetvriendelijke oplossing voor je in-house beurs of corporate event. A.S. Technology kent het klappen van de zweep. Profiteer van het advies van een zeer ervaren partner die ook grote eventorganisatoren bijstaat. Kijk hieronder hoe het er aan toe gaat op een in-huis beurs.

Ben je op zoek naar een partner voor je eigen beurs of event? Neem contact op.

Website: www.astechnology.eu

E-mail: info@astechnology.eu

Telefoon: +32 3 313 73 73

Meer van AS Technology :

AS Techology