Audiovisueel

Aug 23, 2019, 19:47
Soundfield en SBS vormen het perfecte partnerschap!

Soundfield en SBS vormen het perfecte partnerschap!

05 februari 2016

Het nieuwe televisieseizoen van SBS heeft al heel wat aandacht getrokken met de terugkeer van iconische programma’s als De Mol en Temptation Island. Niet verwonderlijk dat SBS dan ook rekent op Soundfield om hun evenementen technisch te ondersteunen!

De voorjaarspresentatie van SBS Belgium was er eentje om naar uit te kijken. We toverden een oud fabrieksgebouw om tot een hippe eventlocatie waarbij alle klank, licht, projectie en overige technische voorzieningen door Soundfield werden ingevuld. Ook het Soundfield team was uiteraard paraat voor een vlekkeloze op- en afbouw van maar liefst 4 trailers met materiaal!

Ook de langverwachte avant-première van Temptation Island werd een evenement om van te smullen! De verleidelijke sfeer werd letterlijk en figuurlijk in de spotlight gezet met een uitgekiend lichtplan, zowel binnen als buiten. In de ‘tuin van Eden’ in een echte kapel konden honderden fans en BV’s smullen van de eerste aflevering en leidde Soundfield iedereen in bekoring.

Maar beelden zeggen meer dan woorden, toch? Bekijk hier het filmpje en ontdek waarom Soundfield staat voor meer dan licht en geluid!

Wilt u meer weten over ons, geef dan een seintje!

Soundfield – More than sound & light

Jo Van den Wijngaerde & Patrick De Leeuw, zaakvoerders

E-mail: jo@soundfield.be

Gsm: +32 (0)475 82 18 53

Website: www.soundfield.be

 

Meer van Soundfield :

Soundfield