Audiovisueel

Jun 21, 2018, 18:35
De passie van Soundfield wordt bekroond!

De passie van Soundfield wordt bekroond!

30 augustus 2017

Soundfield werd recent door een gespecialiseerde jury verkozen tot regionale Voka Ambassadeur. Met deze jaarlijkse verkiezing wil Voka aandacht vragen voor uitstekend kmo-ondernemerschap dat inspirerend werkt voor andere ondernemers en dat een duidelijke toegevoegde waarde levert voor de hele regio.

De verkiezing richtte zich dit jaar “op ondernemers die van hun passie hun ‘company USP’ hebben gemaakt”. En passie is iets dat Soundfield in overvloed heeft.

Met onze gekende slogan ‘Meer dan licht & geluid’ maken we duidelijk dat Soundfield altijd dat stapje verder gaat dan de standaard verhuur van licht- en geluidsmateriaal. Wij creëren een ervaring! Concert, theatershow, beurs, party, ... Wij tillen het technisch aspect steeds naar een hoger niveau. We investeren dan ook steeds in het beste en nieuwste materiaal en houden onze vinger op de pols van de sector. Klanten als Qmusic, Hyundai, Adecco, Samsonite, Voka, Natalia, ... ervaren op regelmatige basis onze passie en zijn overtuigd van onze expertise.

Ook ons team draagt deze passie elke dag opnieuw uit. Geen vraag is te moeilijk en geen eis is te zwaar om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen. Met kennis van zaken, oog voor detail en een niet-aflatend doorzettingsvermogen geven ze alles om de technische ondersteuning van elk evenement (klein of groot) tot in de puntjes te regelen.

Wilt u meer weten over ons, geef dan een seintje!

Soundfield – More than sound & light

Jo Van den Wijngaerde & Patrick De Leeuw, zaakvoerders

E-mail: jo@soundfield.be

Gsm: +32 (0)475 82 18 53

Website: www.soundfield.be

Meer van Soundfield:

Soundfield