Audiovisueel

Apr 23, 2019, 20:57
Soundfield sluit een drukke zomer af

Soundfield sluit een drukke zomer af

13 september 2018

Ook tijdens de warme zomermaanden blijft Soundfield elk jaar op volle toeren draaien. Diverse festivals over heel België konden niet alleen rekenen op het beste licht- en geluidsmateriaal maar ook op het toegewijde Soundfield team. Volg ons op Facebook voor exclusieve beelden van realisaties voor én achter de knoppen!

De Gentse Feesten, Retro sur Mer, het Q-Beach house, Trammelant, ... De Soundfield trucks doorkruisten de afgelopen vakantieperiode het hele land. Met onze trussen, licht, geluid, LED-schermen, ... maakten we er voor alle bezoekers (én artiesten) een grandioos feest van!

Maar vergis je niet, ook voor de technische ondersteuning van bedrijfsevents blijft Soundfield dé referentie. Merkte je bijvoorbeeld al op dat TV zender VIJF een nieuw logo heeft? Soundfield was erbij tijdens de lancering en dompelde de locatie onder in de nieuwe ‘hot pink’ kenmerkende kleur van het merk.

Ook de komende maanden staan er heel wat grote (en minder grote) projecten op de agenda. Ook zij kunnen genieten van het gloednieuwe materiaal waarin Soundfield blijft investeren.

Hoe Soundfield het licht en geluid tijdens uw event naar een hoger niveau kan tillen? Geef ons een seintje en ontdek het in levende lijve!

Soundfield – More than sound & light
Jo Van den Wijngaerde & Patrick De Leeuw, zaakvoerders
E-mail: jo@soundfield.be- Gsm: +32 (0)475 82 18 53
E-mail: patrick@soundfield.be - Gsm: +32 (0)475 48 69 25
Website: www.soundfield.be
Facebook: Soundfieldnv

Meer van Soundfield :

Soundfield