Audiovisueel

Apr 25, 2024, 7:05
City Sounds Rent realiseert huzarenstukje op Batibouw

City Sounds Rent realiseert huzarenstukje op Batibouw

07 maart 2016

12 paleizen, bijna 110 000 vierkante meter innovatie, bouw-, renovatie- en woonideeën, dat is Batibouw 2016. Het oog wil ook wat dus werd er uitgepakt door de standhouders. Om dit alles aan de man en vrouw te brengen moet er stevig getimmerd en opgebouwd worden in de Brusselse expohallen. City Sounds Rent (CSR) bouwde in minder dan zes dagen aan meer dan 60 standen. Een huzarenstukje, want er wordt niet beknibbeld op kwaliteit en uitstraling.

Klanten stellen hoge eisen om hun producten te releasen of aan de man te brengen. CSR volgt de audiovisuele nieuwigheden op de voet. De klant wordt voorzien van kwalitatief hoogstaand materiaal en de allerlaatste snufjes op audiovisueel vlak. De in-huisspecialisten ontwerpen en tekenen trusstructuren die de stand vorm geven.

“We spelen kort op de bal”, zegt Yannick Nuten, crewchief bij CSR. “Standhouders beslissen soms op het laatste moment om veranderingen aan te brengen of dit of dat meer uit te lichten. Door onze ervaring en kennis van materiaal zien we bij de opening van een beurs steeds verwonderde gezichten en tevreden klanten.”

“Een opbouw van een stand betekent voor ons niet: vlug een spot hangen of een videoscherm plaatsen. We bekijken met de opdrachtgever tot in detail wat best passend is en binnen het budget valt.”

Een LED-wall, een pixelmuur, intelligente en conventionele belichting, een micro of een P.A.-installatie, we bieden aan op maat.

Op Batibouw zag u ondermeer de standen van Velux, NIKO, Gyproc, Zendher, Camber, Jünkers, Van Marcke, Neff, Siemens en Bosch, ATAG, Whirlpool, Phillips Light Gallery, Electrabel, Recticel, Renson, Overstock, … de lichtbruggen, belichting, live beelden, geluid en elektrische voorzieningen droegen de signatuur van CSR. “We hebben een positieve reputatie opgebouwd en willen daar in de toekomst alleen maar in bevestigen” geeft Yannick Nuten nog mee.

City Sounds Rent helpt U en uw bedrijf of organisatie om van uw event, feest, conferentie, beursstand, een unieke belevenis te maken. CSR kan buigen op een gedegen en langdurige samenwerking met Flanders Expo, Handelsbeurs, Muziekcentrum De Bijloke en Brussels Expo bij de organisatie van beurzen, evenementen en concerten.

Het perfecte geluid, een passende belichting en haarscherpe beelden worden verzorgd door de eigen crew van gespecialiseerde technici. De technische ondersteuning voor uw evenement is voor U alvast een zorg minder.

www.citysoundsrent.be

Meer van City Sounds Rent :

City Sounds Rent

  • Adres: Wiedauwkaai 50, 9000 Gent
  • Telefoon: +32 (0)9/230.77.03
  • E-mailadres: info@csr.be
  • Website: www.csr.be