Event management

Apr 28, 2024, 15:15
Netwerken op Festivak: proost mee met de evenementenbranche

Netwerken op Festivak: proost mee met de evenementenbranche

31 oktober 2023

Met meer dan 250 toeleveranciers uit het evenementenlandschap en een uitgebreid lezingenprogramma, mag het duidelijk zijn dat de Nekkerhal in Mechelen op woensdag 22 en donderdag 23 november zal bruisen van activiteit; kennis en inspiratie liggen tijdens Festivak voor het oprapen. En dat is absoluut een feestelijk proostmoment waard!

De eerste beursdag wordt dan ook afgesloten met het befaamde netwerkevent ‘Get Inspired’. Uiteraard ben jij als bezoeker van Festivak ook uitgenodigd. Kom genieten van muzikale optreden en hef het glas samen met de hele evenementenbranche. Dit wil je niet missen!

Meer over netwerkevent - Festivak gratis bezoeken

Gratis thematours
Festivak is al 26 jaar dé vakbeurs voor de evenementensector. Hier vind je een groot aanbod aan oplossingen waarmee jij je evenement tot in de puntjes kunt verzorgen. Om gerichter op de beursvloer te kunnen oriënteren, biedt Festivak 4 verschillende thematours aan: de Noviteitentour, Beurzentour, Locatietour en Fun- & Foodtour. 

Tijdens een thematour breng je, onder begeleiding van een host/hostess, een bezoek aan exposanten die specifiek aansluiten op jouw behoeften. Meer weten of aanmelden? Bekijk de website voor meer informatie.

Leer van inspirerende sprekers
Aan de hand van een uitgebreid lezingenprogramma, duik je op deze vakbeurs in actuele onderwerpen. Zo ontdek je bijvoorbeeld hoe je de mogelijkheden van ‘purpose driven events’ de impact van jouw merk kunnen bevorderen en breid je je kennis uit op het gebied van crowd management.

Of je nu zorg draagt voor grote of kleine evenementen, publieke of bedrijfsevent of organisator of facilitair (mede)verantwoordelijk bent? Het diverse en inspirerende aanbod aan lezingen biedt jou de inzichten en handige tips en tricks, die jij als professional direct kunt inzetten.

Bekijk het hele lezingenprogramma

Sta jij midden in het evenementenlandschap, sta je voor (nieuwe) uitdagingen in jouw rol en ben je op zoek naar inspiratie en concrete oplossingen om een succesvol en veilig evenement neer te zetten? Laat Festivak dan niet aan je voorbij gaan!

Ja, ik wil Festivak bezoeken

festivak2

Meer van Festivak :