Event management

Apr 28, 2024, 12:36
Ontdek drone shows, VR, 3D innovatie en meer voor je event

Ontdek drone shows, VR, 3D innovatie en meer voor je event

12 oktober 2023

Al 26 jaar is Festivak dé evenementenvakbeurs van België en Nederland. Ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van een (groot) event en ben je op zoek naar dé ingrediënten om jouw evenement onvergetelijk te maken? Bezoek Festivak gratis op 22 & 23 november in Nekkerhal (Mechelen) en bewonder o.a. een indrukwekkende drone show van Art of Confusion & Matrix Drone show, laat je meeslepen door Virtual Reality ervaringen van The Park Playground en stap zo in de wereld van 3D innovaties samen met InZert 3D.

Indoor drone show
Op beide beursdagen kun je om 13:00u en 16:30u genieten van een omvangrijke drone show; ruim 40 drones zullen vanaf de beursvloer opstijgen, elk met hun eigen, unieke vliegpatroon. Benieuwd wat een zwerm lichtgevende drones van Matrix Drone Shows (‘a division of 7theaven & Art of Confusion) kan laten zien? Bezoek Festivak gratis en wie weet zijn de ‘swarm drones’ de sleutel tot jouw succes!

Virtual Reality voor iedereen
Organiseer je een bedrijfsevenement en wil je een grote of kleine groep uitdagen om samen te werken op een professioneel VR speelveld? The Park Playground brengt een interactieve, VR experience naar jouw locatie; op kantoor of op een beurs, in het magazijn of in een horecagelegenheid? Het is mogelijk! Wil je VR inzetten tijdens een receptie, keynote, netwerkevent of brainstormsessie? Ook dan denkt deze toeleverancier graag met je mee!

Herinneringen in 3D
Wil jij bezoekers van jouw festival, personeelsfeest, of beurs een uniek aandenken meegeven? InZert 3D gaat voor je aan de slag en laat tijdens Festivak zijn kunsten met mobiele 3D scanners, 3D hologrammen en 3D beeldjes zien. Jouw bezoekers zijn binnen een mum van tijd voorzien van een exclusieve, persoonlijke en onbreekbare herinnering van jouw event!

Gratis aanmelden

Divers aanbod aan exposanten
Of je nou festivals, congressen, sportevents, dorpsfeesten, beurzen, bedrijfsfeesten of netwerkevenementen organiseert; op Festivak kun jij je door een ongelofelijk divers aanbod laten inspireren.Pakweg 250 toeleveranciers uit België en Nederland presenteren zich. Ze delen hun kennis over actuele, innovatieve en duurzame oplossingen en diensten uit de evenementenbranche.

Bekijk exposantenlijst

Ik wil Festivak bezoeken
Super! Zet woensdag 22 en donderdag 23 november in je agenda en meld je aan voor een gratis ticket. Je bent op beide beursdagen van harte welkom in de Nekkerhal in Mechelen van 10:00u tot 17:00u.

Gratis tickets

www.festivak.be

Meer van Festivak :