Event management

Sep 19, 2024, 23:06
Gratis Tickets voor Festivak 2024 - Nu Beschikbaar

Gratis Tickets voor Festivak 2024 - Nu Beschikbaar

19 september 2024

De inschrijvingen voor Festivak 2024 zijn geopend! Het toonaangevende evenement voor de evenementenbranche vindt plaats op 13 en 14 november in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Dit jaar belooft wederom een spectaculaire editie te worden, met meer dan 250 exposanten, 40 boeiende lezingen en de introductie van de gloednieuwe Food, Fun & Entertainment hal.

Professionals uit de evenementenindustrie worden uitgenodigd om zich nu te registreren voor gratis tickets en deel te nemen aan dit inspirerende evenement. Festivak is de ideale plek om te netwerken, kennis op te doen en nieuwe trends te ontdekken.

Uitgebreid Programma met meer dan 40 lezingen
Tijdens Festivak 2024 worden bezoekers getrakteerd op een reeks inspirerende en informatieve lezingen. Enkele hoogtepunten uit het programma zijn:

  • Melvin Rijkenbarg & Rik van Sonsbeek van Front House, die de trends en inzichten uit het afgelopen Brabantse festivalseizoen zullen delen.
  • Gerd-Jan Frijters, die een diepgaande blik geeft op het ontwikkelproces en de werkwijze van de Duurzaamheidsladder Evenementen.
  • Kevin Van der Straeten zal een update geven over hoe evenementen beschermd kunnen worden tegen de toenemende dreiging van cyberaanvallen.

Nieuwe Food, Fun & Entertainment Hal
Dit jaar introduceert Festivak een speciale hal, de Food, Fun & Entertainment (FF&E) hal, waar bezoekers kunnen genieten van een scala aan nieuwe ideeën, entertainment en foodconcepten. Deze hal is niet alleen een bron van inspiratie voor evenementenorganisatoren, maar ook voor zorginstellingen, stichtingen, jaarmarkten, braderieën en oranjeverenigingen. De FF&E hal is een must-see voor iedereen die betrokken is bij het organiseren van evenementen.

Claim mijn gratis ticket

Meer van Festivak :