Event management

Dec 7, 2023, 14:50
The MIX: Een uitgebreid conferentieprogramma!

The MIX: Een uitgebreid conferentieprogramma!

02 november 2023

Tijdens de MPI Meetings Outlook conferentie kunnen onze bezoekers de nieuwste kwartaalbarometer ontdekken die door MPI is gepubliceerd. Het helpt hen om de nieuwe internationale tendensen en innovaties in de MICE-sector begrijpen. Deze barometer is opgesteld op basis van de resultaten van diepgaande enquêtes onder actieve leden van MPI.

6c1389372d249ebb14cd08b6ae3096a55d9182931c3b12d7924f961e90677417De conferentie zal worden gepresenteerd en gemodereerd door Véronique Holveck, voorzitter van MPI France & Suisse Chapter.

MPI, Meeting Professionals International, met hoofdzetel in Dallas, is 's werelds grootste professionele associatie in het evenementensegment met 15000 actieve leden verspreid over 75 landen.

In Europa heeft MPI 11 chapters, waaronder MPI France Switzerland, MPI Germany en MPI Belgium Luxembourg.

De actieve leden van MPI zijn allemaal belangrijke spelers binnen de evenementensector en bestaan ​​uit planners (MICE-bureaus, corporate meetingplanners, venue finders, PCO's), leveranciers (congresbureaus, congrescentra, DMC's, onafhankelijke hotels, hotelketens, cateraars, audiovisuele dienstverleners , enz.), studenten en faculteiten van hogere scholen of universiteiten die gespecialiseerd zijn in de evenementensector.

MPI profiteert van de input van belangrijke partners in de industrie en is al enkele jaren verbonden met twee internationale verenigingen: ICCA en SITE.

Met haar acties, trainingen en communicatie bedient MPI de gehele meeting- en evenementensector, ongeacht de behoefte, het publiek of de specialisatie.

Portret van Véronique HOLVECK, Voorzitter van MPI France Switzerland

"Ik ben trots om de samenwerking aan te kondigen van de afdeling MPI Frankrijk Zwitserland met The MIX, een nieuwe show die uniek is, zowel qua innovatieve MVO-verplichtingen als qua geografische dekking.

The MIX zal ongetwijfeld de referentiebijeenkomst zijn voor de MICE-sector, met grote topbeslissers, exposanten met hoog potentieel en sleutelspelers in de evenementenindustrie uit de 4 grensregio's.

Tijdens dit niet te missen branche-evenement heeft MPI het voorrecht een conferentie te mogen organiseren over de “MPI Meetings Outlook”-barometer en de nieuwste evenemententrends.

Via dit ambitieuze programma komen de gemeenschappelijke doelstellingen van MPI en The MIX naar voren: het uitwisselen van expertise, het begrijpen van trends in MICE en het ontwikkelen van een zeer kwalitatief netwerk."

Véronique Holveck is een bewezen professional in de evenementenbranche en profiteert ook van een solide expertise op het gebied van luxehotels, toerisme en meetings, wat haar ertoe heeft gebracht met succes 5 sales- en marketingkantoren te lanceren voor internationale geïntegreerde en franchise-hotelgroepen. Ze is sinds 2009 actief lid van MPI en werd in 2022 verkozen tot Voorzitter van de afdeling Frankrijk en Zwitserland. Ze zal dit mandaat uitoefenen tot december 2025.

https://www.themix-metz.com/

Meer van The MIX :