Event management

Feb 22, 2024, 4:14
Interview met Catherine Calmels  - Top Decision Maker op The MIX

Interview met Catherine Calmels - Top Decision Maker op The MIX

05 december 2023

Kennismaking met Catherine Calmels, directeur ontwikkeling en strategie bij French Signature Travel & Events, en Top Decision Maker bij het salon The MIX. En een voorstelling van QuickSpace, partner van The Mix 2023.

Kunt u zichzelf en uw bedrijf in enkele woorden voorstellen?

Hallo, ik ben Catherine Calmels, en sinds 2017 ben ik directeur ontwikkeling en strategie bij French Signature Travel & Events.  French Signature ontwikkelt en coördineert projecten van zakentoerisme en evenementen met een grote belevingswaarde, in Frankrijk en in het buitenland.

Wat vindt u van het initiatief van The MIX om de eventspelers van de 4 grensregio's samen te brengen (Grand Est, België, Luxemburg, Duitsland) ?

Ik heb me heel snel aangesloten omdat het mij een heel goed initiatief leek. We hebben een agent in Duitsland met wie we voortdurend samenwerken, maar we moeten klanten en leveranciers in de Grand Est, Duitsland, België en Luxemburg bezoeken om met hen in contact te komen en hun evolutie en de nieuwigheden niet uit het oog te verliezen. Op deze manier kunnen we op één locatie contact houden of leggen, en dat is een groot voordeel.

Wat heeft u gemotiveerd om als Top Decider deel te nemen, en wat verwacht u van deze nieuwe afspraak?

Ik verwacht dat ik echte en doeltreffende contacten zal kunnen hebben om mijn kennis van de markt te verrijken maar ook om constructieve gesprekken te hebben met andere zaakvoerders. Het feit dat dit allemaal op dezelfde plek kan, is zeer positief.

Quickspace, partner van The MIX 2023

QuickSpace verhuurt elegante werkplaatsruimtes en scheidingswanden met een zeer grote ontvangstcapaciteit.

Dankzij QuickSpace creëert u unieke ruimtes voor beurzen, evenementen en congressen.

Opblaasbare constructies kunnen zeer snel worden geïnstalleerd, waardoor cruciale tijd wordt bespaard.

De producten zijn duurzaam, hebben een goede akoestiek en kunnen tegen een betaalbare prijs verhuurd worden.

De opblaasbare elementen zijn personaliseerbaar: indien nodig kunnen ze in verschillende kleuren worden verlicht en kunnen er logo's op worden geprojecteerd.

Meer van The MIX :