Event Agencies

Mar 29, 2024, 15:45
Event Masters haalt Bruno Schaubroeck als partner aan boord

Event Masters haalt Bruno Schaubroeck als partner aan boord

22 september 2022

Bruno Schaubroeck vervoegt Event Masters als Managing Partner. Hiermee krijgt het Willebroekse eventbureau naast zijn 40 vaste medewerkers een 4de vennoot in zijn rangen.

Zaakvoerder Bert Knuts leerde Bruno beter kennen tijdens de covidperiode en zo kwamen de gesprekken op gang. “Wie Bruno kent, weet dat wij een veeleisende en ondernemende vakman aan boord halen, en dat is net wat wij én onze klanten zochten. Bruno zijn ervaring en creativiteit zijn de extra’s die ons overtuigden hem als volwaardig vennoot te betrekken bij onze toekomst. We zijn bijzonder opgetogen en kijken er enorm naar uit om onze klanten een nog betere service te bieden.”

Kersverse vennoot Bruno Schaubroeck over de samenwerking: “Het werk binnen de Event Confederation tijdens de covidperiode bracht me in contact met veel collega’s binnen de sector. Ik kreeg unieke inzichten in de bedrijven, hun structuren en werking. Zoals velen dacht ik Event Masters te kennen – ‘die teambuilders uit Mechelen’- maar dat bleek een vergissing te zijn. Een gloednieuw 3000m2 geautomatiseerd warehouse, e-shop mogelijkheden voor klanten, 40 eventprofessionals vast in dienst en 5 volwaardige afdelingen die elk top zijn in hun domein, gaven me heel veel ‘goesting’ om mijn schouders onder dit bedrijf te zetten. Ik geloof dat klanten – postcovid – op zoek zullen gaan naar agentschappen met een grote eigen structuur om hen one-stopshopping te bieden, en Event Masters is daar helemaal klaar voor. Ik ga met mijn collega-vennoten er volop tegenaan om mijn ervaring in te zetten voor bestaande klanten en nieuwe opportuniteiten in onze boeiende live-markt te ontwikkelen.”

Meer van Event Masters :