Event Agencies

Jan 27, 2023, 12:02
Sylvester wint raamovereenkomst events Vlaamse overheid

Sylvester wint raamovereenkomst events Vlaamse overheid

03 november 2020

Overheidsaanbestedingen? Het zijn pittige trajecten, maar Sylvester vindt het ook een uitgelezen kans om te tonen wat ze kunnen. Het zijn telkens weer momenten om terug te blikken op bijzondere realisaties, maar ook om creatief na te denken over toekomstige projecten. Door hun maatschappelijke relevante zijn overheidsopdrachten projecten waar Sylvester graag de tanden in zet.

Sylvester is ontzettend tevreden dat het als beste eventbureau werd gekozen voor de invulling van de ‘Raamovereenkomst eventorganisatie’ van de Vlaamse overheid. En dit voor zowel publieks- als interne evenementen.

Sylvester ondersteunt de Vlaamse overheid de komende vier jaar voor zowel live als online events. Een opdracht waarvoor het alle tv- en eventervaring die het in huis heeft, uit de kast mag halen. Want hoe vreemd de tijden ook zijn, Sylvester blijft mensen (virtueel of in ‘real life’) samenbrengen rond sterke verhalen.

Het vertrouwen dat de Vlaamse overheid Sylvester opnieuw gaf, sterkt het agentschap in de overtuiging dat haar aanpak en expertise in events, zowel on- als offline, meer dan ooit relevant is.

Een showreel met een aantal eventproducties van de laatste jaren is te bekijken via deze link.

Boekingen lopen voor virtuele eventvenue MEEPLE

Sylvester keek het beest dat COVID-19 is begin maart met afgrijzen in de muil, maar besloot snel het te temmen. Er werd overgeschakeld op digitale of hybride events. In juni opende Sylvester zelfs een eigen virtuele eventvenue MEEPLE. Die geeft klanten de mogelijkheid om samen te komen, met zoveel mensen als je wil, zonder limieten, op een zelfgekozen plek, met volop ruimte voor sprekers, breakouts en netwerking. MEEPLE is bovendien volledig personaliseerbaar naar de stijl en wensen van wie de virtuele venue ‘huurt’. De Universiteit van Antwerpen trapte als eerste de deur van de virtuele eventvenue MEEPLE open, en intussen volgen anderen hun voorbeeld: Port of Antwerp, Instituut Tropische Geneeskunde, CM, VOKA, D’Ieteren, …

www.meeple.be

Meer van Sylvester :