Event Agencies

May 7, 2021, 17:51
Reis- & eventkantoor UniQuest brengt avontuur & reizen naar de huiskamer!

Reis- & eventkantoor UniQuest brengt avontuur & reizen naar de huiskamer!

17 november 2020

Als professioneel reis- & eventkantoor, moest UniQuest in maart 2020, als een donderslag bij heldere hemel, alle activiteiten stopzetten, als gevolg van de coronapandemie. Sindsdien heeft men echter niet stilgezeten….

Enerzijds uit pure  noodzaak en anderzijds omdat men absoluut bezig wilde blijven en het bedrijf blijvend in the picture wilde zetten. Geen evidentie wanneer de producten & diensten die men verkoopt verboden zijn of ten stelligste worden afgeraden….

Vanuit dit gegeven, ontwikkelde UniQuest voor de zomer van 2020 een unieke open lucht escape game, the Quest of Corona’s Box (www.coronasbox.be) , wat een schot in de roos bleek te zijn.

De vele positieve reacties & feedback  waren voor UniQuest en zijn team van medewerkers hartverwarmend. Er werd besloten een vervolg hierop te creëren voor de komende donkere winterdagen!

“The Hunt” is een uniek Thuis-Avontuur geworden, boordevol unieke mysteries  en raadsels voor een avond vol spelplezier. Vergeet de standaard Escape Box die je overal kan kopen en zoals er 13 in een dozijn zijn. The Hunt neemt je mee in een verrassend verhaal, en laat je vanuit je eigen huiskamer de wereld rondreizen. “Vanuit onze passie voor reizen en vanuit onze creativiteit in het organiseren van wereldwijde events, hebben we van The Hunt een levensecht Thuis-avontuur gemaakt.”

Tientallen uniek ontworpen documenten & voorwerpen nemen je mee naar een verborgen wereld, waarin je het lot van de mensheid in handen hebben. Elke box wordt door het UniQuest-team zelf samengesteld, met oog voor detail en heel veel passie! Jullie reizen de wereld rond doorheen 3 continenten en leren onbekende locaties kennen.

Wat dit concept enig in zijn soort maakt, is dat alle plaatsen & locaties die in het spel aan bod komen, ook echt bestaan. Alle puzzels & mysteries zijn specifiek per bestemming ontworpen en zijn verweven in de bestaande omgeving.  Hiervoor werd met verschillende buitenlandse partners samengewerkt, om te komen tot een uniek, internationaal avontuur dat je vanuit het comfort van je huiskamer en perfect coronaproof kan meemaken.

UniQuest zijn dan ook trots om in  deze donkere en moeilijke tijden resoluut kiezen om positief te blijven en niet bij de pakken te blijven zitten. UniQuest Games is het resultaat en een perfect voorbeeld van hoe je als bedrijf te midden van een existentiële crisis,  toch kan innoveren  & ‘blijven gaan’ door creativiteit, doorzetting en teamwork!

www.uniQuestgames.com
Contactpersoon: Jeroen Cauwelier
TEL: 0484 / 482 956
Mail: info@uniquestgames.com