Event Agencies

Jun 22, 2021, 22:07
The Oval Office begeleidt Interreg Europe bij organisatie Interregional Cooperation Forum

The Oval Office begeleidt Interreg Europe bij organisatie Interregional Cooperation Forum

29 april 2019

Onder het motto ‘Europe, let’s cooperate!’ was Interreg Europe - het programma voor samenwerking tussen Europese regio's - toe aan de 5de editie van het Interregional Cooperation Forum. Live communicatiebureau The Oval Office werd ingeschakeld voor de algemene organisatie en coördinatie van het driedaagse congres, dat van 9 tot 11 april plaatsvond in de Brusselse Wild Gallery. 

#EuropeCooperates

Doel van het congres? Eerste concrete resultaten voorstellen om Europese beleidsmakers te stimuleren om interregionale samenwerkingen aan te gaan en ervaringen uit te wisselen. Over de 3 dagen heen tekenden zo’n 500 deelnemers present in Brussel, en woonden nog eens een 400-tal mensen het event vanop afstand bij via webstreaming.

The Oval Office loodste de aanwezigen vlot door het programma dankzij een feilloze regie en met de hulp van de merkambassadeurs van The People.

Duurzaamheid over de hele lijn

Bij de aankleding van de ruimte werd rekening gehouden met de merkwaarden van Interreg Europe: samenwerking en duurzaamheid. The Oval Office creëerde een visueel aantrekkelijke omgeving die interactie tussen deelnemers stimuleerde via onder andere matchmaking sessions, een netwerkruimte en informatiestands over de projecten. Het bureau integreerde daarbij veel hout- en groene elementen, en werkte met milieuvriendelijke eventcommunicatie. Ook de catering stond volledig in het teken van duurzaamheid. 

Meer van The Oval Office :