Event Agencies

Dec 1, 2020, 9:22
Driemaal ervaring erbij voor Event Masters

Driemaal ervaring erbij voor Event Masters

28 maart 2019

Het Willebroekse eventbureau heeft met zijn ‘World-departement’ al heel wat (internationale) ervaring in huis en sinds kort mocht Event Masters maar liefst drie nieuwe collega’s verwelkomen. Mieke Festjens en Nel Watty zetten hun schouders mee onder het Incentive&Travel-departement, terwijl Sebastien Nolens, na heel wat ervaring bij Visit Brussels, de sterke groei van het PCO&DMC-department mee ondersteunt.

Incentive Travel Agency of the Year

In 2018 mocht Event Masters zichzelf het ‘Incentive Travel Agency of the Year’ noemen. Een bekroning op de jarenlange inzet en de sterke groei van de internationale events. Belgische bedrijven trekken onder meer naar het buitenland voor een pure incentive trip, maar ook voor kick-off meetings of congressen. Om te blijven garanderen dat het evenementiële verhaal klopt, krijgt dit departement nu versterking van twee nieuwe collega’s.

Collega Nel Watty heeft meer dan 8 jaar ervaring in het hotelwezen bij Radisson en Warwick hotels. Zo was ze onder meer International Sales Manager en Director of Sales en Marketing. Voordien had Nel ook al heel wat ervaring als travel agent. Zij kent de Incentivesector door en door.

Mieke Festjens heeft dan weer veel ervaring met gidsen in het buitenland. De kennis die ze daar opgedaan heeft is een absolute meerwaarde voor het Incentive-departement van Event Masters. De job als eventplanner is haar ook niet vreemd, aangezien Mieke reeds skireizen organiseerde bij Skifriends. Binnen Incentives zal zij vooral het B2C-verhaal ondersteunen met skivakanties voor gezinnen en motorreizen voor particuliere eigenaars van een BMW-motor.

Forse groei voor PCO

Sebastien Nolens, geen onbekende in de sector, is de nieuwe aanwinst bij het in-house PCOdepartement.

Niet alleen spreekt hij 4 talen waaronder het Spaans, maar was hij onder meer actief als Business Developer voor Visit.Brussels. De afdeling, gerund door Jan Van den Broeck die al twee decennia lang ervaring heeft als congressorganisator, is tevreden met de komst van Sebastien: “Event Masters heeft op elk vlak en in elk departement specialisten in huis. De mogelijkheid om samen te werken met al die specialisten is een enorme sterkte. Met Sebastien aan boord hebben we iemand die al heel wat ervaring had in het congreswezen en een grote hulp zal zijn bij de verschillende grote congressen die in 2019 op de planning staan”.

Meer van Event Masters :

Event Masters