Event Agencies

Apr 19, 2024, 1:13
New Balls Please & Pubmarket! samen voor Lipton Exclusive Selection

New Balls Please & Pubmarket! samen voor Lipton Exclusive Selection

18 september 2015

Op dinsdag 15 september trokken 140 gasten naar het Felix Pakhuis, met 1 gemeenschappelijke interesse: kennis maken met Lipton Exclusive Selection, het nieuwe B2B-gamma van de theegigant. De hele ontdekkingstocht vormde een aaneenschakeling van diverse internationale sprekers, inspirerende workshops en culinaire topverwennerij.

Invalshoek was Antwerpen als draaischijf voor wereldhandel, als bestemming voor import vanuit de beste hedendaagse theeplantages. Maar uiteraard is deze metropool aan de Schelde meer dan dat: het is een bloeiende stad die uitpakt met cultuur, architectuur, mode, gastronomie...

't Eilandje vormde de ideale locatie voor dit project. In 3 verschillende venues maakte het selecte publiek kennis met alle mogelijkheden die thee hen kan bieden. Een hartelijke verwelkoming door Miss België Virginie Claes en Nederlands acteur Bas Muijs zette de sfeer. Gastsprekers gaven vervolgens een inspirerende 'T-talk'.

Urban City was de volgende plek waar de gasten inspiratie opdeden tijdens diverse workshops. Tasting, blending, duurzaamheid waren maar enkele van de onderwerpen die in the picture stonden.

Eindigen deden we in majeur, met panoramisch zicht vanuit het Mas (9 Beaufort) en uitmuntende catering samengesteld door topchef Viki Geunes ('t Zilte**).

Het resultaat van de samenwerking tussen Pubmarket! en New Balls Please was dan ook opnieuw een uiterst tevreden klant...

Meer weten?

Neem een kijkje op de nieuwe website van New Balls Please: www.newballsplease.be

Meer van New Balls Please :