Event Agencies

Mar 28, 2024, 17:11
The Oval Office haalt 4 nieuwe overheidsprojecten binnen

The Oval Office haalt 4 nieuwe overheidsprojecten binnen

16 februari 2018

The Oval Office heeft verschillende openbare aanbestedingen gewonnen rond stadsmarketing en innovatie. Zo is het bureau de komende twee jaar vaste communicatiepartner van de Dienst Economie van Stad Gent en van het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie Innoviris. Voor Stad Antwerpen zal het een jaar lang de content van Stadslab2050 mee versterken. En eind 2018 organiseert The Oval Office het 90ste verjaardagcongres van het Fonds Wetenschappelijk Onderzoek.

Citymarketing voor Gent, contentmarketing in Antwerpen

Na een competitie met twee andere bureaus, haalde The Oval Office het contract voor economische citymarketing van Stad Gent binnen. Het Gentse team van het bureau biedt communicatie-advies en ontwikkelt communicatietools gericht op nationale en internationale investeerders en ondernemers, zoals een website, brochures, advertenties, presentaties, video’s en beurswanden.

In Antwerpen ondersteunt The Oval Office de contentcreatie en -marketingstrategie van Stadslab2050. Samen met het interne team zal het aan de hand van storytelling het lab en z’n laboranten die werken aan een duurzame en toekomstgerichte stad, in de kijker zetten.

Live + communication voor Vlaanderen en Brussel

De samenwerking met Innoviris bestaat uit een strategische analyse en het herformuleren van de merkpositionering. Die zal leiden tot een communicatieplan voor het Gewestelijk Innovatieplan en een nieuwe website. Deze opdracht wordt de komende twee jaar uitgevoerd door het Brusselse team van The Oval Office.

Op Vlaams niveau tot slot haalde The Oval Office een nieuwe congresopdracht binnen voor het Fonds Wetenschappelijk Onderzoek. Het zal een concept creëren voor de viering van de 90ste verjaardag en instaan voor het communicatietraject en de praktische organisatie van het congres in het Flanders Meeting & Convention Center Anwerp. Vijf jaar geleden werkte The Oval Office ook al het congres naar aanleiding van 85 jaar FWO uit.

www.theovaloffice.be

Meer van The Oval Office :