Event Agencies

Jul 21, 2019, 15:01
Event Masters organiseert knaller van een feest voor 150 jaar Agfa Gevaert

Event Masters organiseert knaller van een feest voor 150 jaar Agfa Gevaert

14 november 2017

Event Masters stelt Agfa Mundo voor. Een parel van een evenement voor het 150-jarige bestaan van Agfa Gevaert.

Event Masters organiseerde voor het 150-jarige bestaan van Agfa Gevaert een festival met een outdoor gevoel, maar dan indoor. De Nekkerhallen in Mechelen kregen een vleugje eventmagie en transformeerden zo in een personeelsfeest voor 2000 personen. Het event kreeg de naam Agfa Mundo, dat de wereldwijde positie van Agfa onderstreept. De multinational is tenslotte in 40 landen actief.

De eyecatcher van dit event was een kunstwerk in de vorm van een boom waarvan de kruin groeide tijdens het evenement. Want gedurende de avond konden de werknemers quotes, foto’s en andere teksten in de boom hangen. Zo wou het bedrijf aantonen dat iedereen deel uitmaakt van het bedrijfsdna. Event Masters wist deze wens mooi te vertalen in een kunstwerk vol met symboliek. Het kunstwerk krijgt ongetwijfeld een mooie plaats in de kantoren van Agfa.

Foodtrucks stonden verspreid over de hele zaal en bedienden de gasten met werelds eten. Overal werden cozy corners opgezet, maar naar het einde van de avond toe, stond iedereen op de dansvloer, want dit evenement had een avondvullende line-up. Met muziek van Lady Linn, de Agfa Party band en Sven Ornelis zat de sfeer meteen goed. Deze muziek werd aangevuld met onder andere dansacts, steltenlopers en een lantaarnman. Presentator Marcel Vanthilt praatte het evenement vlotjes aan elkaar.

Kortom een prachtig evenement waarbij Event Masters er glansrijk in geslaagd is om de briefing op een creatieve manier te vertalen.

www.eventmasters.be

Meer van Event Masters :

Event Masters