Event Agencies

Mar 29, 2024, 15:33
Brands & Butter geeft merken extra smaak

Brands & Butter geeft merken extra smaak

21 augustus 2015

Nieuw bedrijf biedt culinaire totaalbelevingen op maat van merken

Live communicatiebureau The Oval Office en event cateraar Silverspoon starten samen 'Brands & Butter', een nieuw bedrijf dat culinaire merkbelevingen creëert en exploiteert. De exploitatie van de BMW Beach Lounge in Knokke-Heist is de eerste realisatie van het nieuwe bedrijf.

Merken culinair ervaren

Merken en bedrijven zijn steeds vaker op zoek naar originele en authentieke live ervaringen om hun doelgroepen te bereiken. Dankzij de gecombineerde ervaring van The Oval Office en Silverspoon biedt Brands & Butter bedrijven vanaf nu de mogelijkheid om via één enkele partner totaalconcepten te realiseren die het culinaire en logistieke combineren. Brands & Butter profileert zich als one-stop-shopping partner. Marketeers kunnen er niet enkel terecht voor de vertaling van hun merkwaarden naar een culinaire totaalbeleving, maar hoeven zich ook geen zorgen te maken over het personeel, vergunningen, financiële opvolging en alle mogelijke risico's die het uitbaten van een horecaconcept met zich mee brengt. Die combinatie is uniek voor de Belgische markt.

Ken Koeklenberg, Managing Partner van The Oval Office: "Een product, een merk of een dienst 'beleven' zorgt voor een groter engagement van consumenten, klanten en medewerkers. Met Brands & Butter willen wij verder gaan dan communicatie via de ogen en de oren alleen, we willen ook via de neus en de smaak merkwaarden communiceren".

Bart Claessens, zaakvoerder van Silverspoon: "Met Brands & Butter creëren we grote en allesomvattende concepten die verder gaan dan traditionele eventcatering. Onze chefs en foodstylisten kunnen zich creatief uitleven en het smakenpalet volledig afstemmen op het DNA van een merk en zo het verschil maken. Bovendien bieden we onze klanten een praktische oplossing wanneer het er op aankomt een uitbating te realiseren die meerdere dagen tot weken duurt".

Brands & Butter in Knokke-Heist: 'Sharing is Caring'

Met de exploitatie van de BMW Beach Lounge in Knokke-Heist bewijst Brands & Butter deze zomer al meteen de sterkte van haar business model. Niet minder dan 30.000 gasten zullen er tussen 11 juli en 30 augustus kunnen genieten van een complete BMW-ervaring: naast het prachtige interieur en de presentatie van de laatste automodellen, staan er ook live optredens door DJ sets en modeshows op het programma.

De exclusieve lounge bestaat uit een overdekte, luxueus ingerichte ruimte van 450 m² met een 100-tal zitplaatsen en een groot terras van 600 m² met zicht op zee. De chef introduceert hier zijn 'sharing plates', een combinatie van vijf gerechtjes die elkaar perfect aanvullen, van Vlaamse klassiekers, Zuiderse tapas tot Aziatische lekkernijen. De bijpassende wijnen zijn geselecteerd door Bart Claessens in samenwerking met VA.S.Co Group, de desserts gesigneerd door Roger van Damme. Alles zeven weken lang attent geserveerd door een ervaren 20-koppig team.

De BMW Beach Lounge is een inspirerend voorbeeld hoe bedrijven via een culinaire totaalbeleving een nieuwe dimensie kunnen toevoegen aan hun merk.

Praktische informatie BMW Beach Lounge

Van 11 juli tot en met 30 augustus op het strand van Knokke-Heist, pal voor het Casino.
Zeedijk-Albertstrand 509, 8300 Knokke-Heist.
Alle dagen open van 16.00 uur tot 23.00 uur.
Zaterdag, zondag en feestdagen open vanaf 12.00 uur.

www.brandsandbutter.be
www.bmwbeachlounge.be

Meer van The Oval Office :