Event Agencies

Jul 4, 2020, 1:03
Alle hens aan dek voor The Tall Ships Races

Alle hens aan dek voor The Tall Ships Races

30 juni 2016

U heeft het wellicht al in de krant gelezen afgelopen week, of vandaag al op radio en tv gehoord of gezien: de mediacampagne van The Tall Ships Races is gestart! Dat wil zeggen dat we ook bij Sylvester en Push To Talk in de laatste rechte lijn gaan naar de start van het event. Van donderdag 7 tot en met zondag 10 juli verwelkomt Antwerpen voor de zesde keer The Tall Ships Races. Sylvester is  voor de tweede keer op rij de partner van de stad en de haven voor de realisatie van dit prachtige publieksevent.

We leiden de intocht van 50 schepen, 4.000 trainees en 40 officieren in goede banen. En natuurlijk zorgen we niet alleen voor de zeereuzen en hun bemanning. We hebben samen met onze opdrachtgevers een aantrekkelijk parcours en programma bedacht om de bezoekers te laten kennismaken met de schepen.  

Wie de indrukwekkende schepen wil bewonderen, moet op de wandelboulevard zijn die zich uitstrekt van het Steenplein tot de Rijnkaai. Ook rondom het MAS en aan het Kattendijkdok zijn varende pareltjes te zien. Van donderdag tot en met zaterdag houden de schepen gratis opendek. Daarnaast is er een crew parade, eenverrassingsconcert en een fonkelend vuurwerk boven de Schelde (op zaterdagavond). Op zondag sluit het event af met de Parade of Sail, de afvaart van de schepen. Meer informatie over het programma kan u hier terugvinden.

Sylvester staat samen met Push To Talk in voor de volledige logistiek en coördinatie, de programmatie, de catering, de publiekscirculatie, de mobiliteit, de sponsoring, veiligheid etc.

We hebben onze tenten (lees: containers) dan ook tijdelijk, sinds het begin van de week, opgeslagen aan de Rijnkaai. We staan dus vanaf nu officieel op uitkijk! En we hopen op een behouden vaart!

www.sylvesterproductions.be

www.pushtotalk.be

Meer van pushtotalk Sylvester :