Event Agencies

Jul 21, 2019, 14:38
Event Masters en Living Tomorrow bieden Entertraining aan

Event Masters en Living Tomorrow bieden Entertraining aan

28 juni 2016

Event Masters biedt met zijn nieuw departement ‘Entertraining’ een uniek teambuilding- en trainingconcept in België aan. Ook Living Tomorrow (Vilvoorde) gelooft sterk in het innoverende concept en kiest voor haar teamtrainings voor Event Masters als exclusieve partner.

Entertraining

Bij Entertraining gaan ‘teambuilding’ en ‘training’ samen hand in hand. Je bedrijf hoeft niet meer te kiezen tussen een fijne teambuilding of een goede training om als team beter te kunnen samenwerken. Entertraining combineert het beste van de twee werelden. De focus bij Entertraining ligt op het entertrainen van teams waar Event Masters, met hun jarenlange ervaring in teambuildingconcepten, stilstaat bij educatieve aspecten en thema’s zoals burn-out, samenwerken als team, timemanagement, MBTI,….

Voor hun entertrainingdepartement hebben ze enkele ervaren trainers aangetrokken. Samen met dit professionele team werkt Event Masters vaste en op maat gemaakte entertraining-concepten uit. Elk entertraining-event wordt begeleid door zowel een ervaren teambuildingbegeleider als door een ervaren trainer.

Ontdek hier alvast enkele entertraining-concepten:

Living Tomorrow kiest Event Masters als exclusieve partner

Living Tomorrow is een professionele ontmoetingsplaats voor innovatieve ondernemingen en laat bezoekers kennismaken met producten en diensten die de kwaliteit van wonen, leven en werken in de nabije toekomst kunnen verbeteren. Ze hebben een sterke reputatie op het gebied van werken en rond het thema ‘innovatief werken’.

Interesse?

Living Tomorrow (Vilvoorde) gelooft sterk in het entertraining-concept en kiest voor haar teamtrainings voor Event Masters als exclusieve partner. Event Masters en Living Tomorrow gaan voor een professionele samenwerking met twee sterke spelers die al een stevige reputatie hebben op gebied van teambuilding (Event Masters) en het thema ‘innovatief werken’ (Living Tomorrow).

Donderdag 25 augustus organiseren Living Tomorrow en Event Masters een sneakpreview. Schrijf je in en ontdek Living Tomorrow en enkele entertraining-concepten van Event Masters op een leuke manier. 

Meer info:

Sneakpreview | donderdag 25 augustus | inschrijven: eventmasters.eventsite.be | waar? Living Tomorrow

www.eventmasters.be

Meer van Event Masters :

Event Masters