Event Agencies

Apr 23, 2024, 9:28
Opel & New Balls Please ronden samen 2015 af

Opel & New Balls Please ronden samen 2015 af

18 december 2015

De start van de eindejaarsperiode stond bij event agency New Balls Please in het teken van Opel Belgium (GM). In minder dan twee weken organiseerde het Gentse bureau drie verschillende events op drie verschillende locaties in binnen- en buitenland.

Eind november stonden zowel de fleet advisors van Opel Belgium als de dealers van Opel Used Cars centraal. In het thema van lightweight structures, vlogen de 60 genodigden er onmiddellijk in met indoor skydive in Charleroi, afgewisseld met lezingen door Paola Campestrini (Program Manager bij innovatiecentrum Flanders Make). De 50 Opel-dealers checkten op 27 november in bij Salons De Waerboom in Groot-Bijgaarden, waar ze samen met hun partner genoten van een ontspannend programma. ’s Avonds stond een gastronomisch diner op het menu, gevolgd door een veilingsshow ten voordele van het goede doel Kom Op Tegen Kanker. De twee geveilde wagens brachten samen 3000 euro op (bovenop de aankoopprijs).

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 december was Rotterdam het speelterrein voor een uitgebreide tweedaagse, met als uitvalsbasis het Mainport Design Hotel. De locatie was de ideale achtergrond voor een nieuwe generatie Opel, gezien de trendy cultuurstad met architecturale hoogstandjes perfect aansluit bij de ambities van het automerk. Het weekend werd voor de dealers en hun partner dan ook een mix van lifestyle, fashion en culinaire verfijning. Op vrijdag verzorgde Marc Lammers, ex-hockeycoach en bedrijfscoach, een opwarmertje voor het Opel Dealer Congress. Tijdens het business programma, genoten de partners van een optioneel programma, met barista workshop en ontdekkingstocht door de stad. Na de statutaire vergadering vertrok het gezelschap van 250 gasten per Spido richting Hulstkamp Gebouw, een vintage jeneverstokerij met een sfeervol kader. Tijdens het galadiner gaf de band Motown Supremacy het beste van zichzelf en namen de winnaars een Opel Excellence Award in ontvangst, de prijs voor de beste Opel-ambassadeurs. Nadien gooide iedereen nog eens de beentjes los op de beats van de Belgische dj Hofnar. Het congres sloot op zaterdag af in majeur, na een uitgebreid ontbijt, een ontspannende stadswandeling en een lunch in NY Basement.

www.newballsplease.be

Meer van New Balls Please :