Audiovisueel

Jul 2, 2020, 17:14
Sylvester Productions zoekt een Account Manager (M/V)

Sylvester Productions zoekt een Account Manager (M/V)

08 december 2017

Sylvester Productions is een bruisend TV, audiovisueel en evenementieel productiehuis. Op alle terreinen zijn we zowel denkers als doeners. Ons creatief team bedenkt en ontwikkelt concepten voor tv-programma’s, videoproducties, online en events. Tegelijk staan we ook zelf in voor de productie en realisatie van deze ideeën, van A tot Z. door één team zorgt ervoor dat onze concepten onmiddellijk getoetst worden op hun creatieve doeltreffendheid en concrete haalbaarheid. Op deze manier helpen we onze opdrachtgevers zich van hun concurrenten te onderscheiden.

We versterken ons team met een Accountmanager Events & Audiovisuals. Daarvoor zijn we op zoek naar iemand hands-on, energiek en creatief. Iemand die graag initiatief neemt en onze spirit op een spontane manier kan overbrengen naar (nieuwe) klanten.  Iemand die elke vraag samen met de event producers creatief vorm kan geven, telkens helemaal op maat. Bovendien iemand die ook zin heeft om enkele marketing- en communicatietaken mee aan te pakken en vorm te geven.

Geïnteresseerd?

Heb je minimaal een bachelordiploma, minstens drie jaar werkervaring en vooral de juiste (over)dosis aan energie en drive? Spreek en schrijf je vlot in het Nederlands, Engels en Frans? Wie weet heb je zelfs als extra troef ervaring in B2B accountmanagement?

Van ons krijg je dan zomaar even een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid, een marktconform loon, schitterende collega’s, een open werksfeer en ruimte voor je geweldige ideeën!

Check je alle boxen af?

Neem dan snel contact op met geert@sylvesterproductions.be!

www.sylvesterproductions.be

Meer van Sylvester :