Geslaagde Experience New Year’s Drink in DOCK 3
donderdag, 09 februari 2023Afgelopen dinsdag mochten Experience en Eventnews een kleine 200 mensen uit de eventsector verwelkomen in DOCK 3 voor de Experience New Year’s Drink. Het werd een aangename avond met heerlijke food & beverages, sfeervolle muziek en natuurlijk tal van boeiende contacten.
Ontdek de splinternieuwe event- en congreslocatie Vestar in het centrum van Antwerpen!
woensdag, 08 februari 2023Elkaar ontmoeten in het groen, midden in de stad. Dat is het uitgangspunt van Vestar, een volledig nieuwe event- en congreslocatie in het centrum van Antwerpen. Van vergaderingen met een beperkt gezelschap, tot grotere events van enkele honderden personen, voor elk type organisatie biedt Vestar een geschikte ruimte aan.
Polyvalente eventlocatie midden in de groene fortengordel
maandag, 06 februari 2023Hangar 27 is een totaal vernieuwde en multifunctionele locatie in Edegem, ten zuiden van Antwerpen, vlakbij de autosnelweg. De site werd onder handen genomen door de nieuwe uitbater Solo-Slim BV, die heeft gezorgd voor een echte upgrade van deze venue met zowel indoor- als outdoortroeven.
Jubileumeditie van Velofollies in Kortrijk Xpo
donderdag, 19 januari 2023De fietsliefhebber heeft lang op zijn honger moeten zitten, maar na 2 jaar afwezigheid is Velofollies er eindelijk terug op 20, 21 en 22 januari 2023 in Kortrijk Xpo. De 15de editie van deze hoogmis voor de fiets belooft alvast een topeditie te worden. Velofollies presenteert opnieuw een full house met meer dan 300 exposanten en dubbel zoveel merken!
Varen. Lekker eten. Genieten. Dat is Battoo!
donderdag, 12 januari 2023Battoo verzorgt uw (bedrijfs)evenement op het water, van bedrijfsfeesten en workshops tot (meerdaagse) beurzen en productpresentaties. De mogelijkheden zijn talrijk! Naast een ervaring op het water, geniet u van een culinair hoogtepunt. De vaste koks aan boord luisteren naar uw wensen en gaan daar origineel en creatief mee aan de slag!
Kursaal Oostende lanceert de “Kursaal Mystery Box” ten voordele van actie tegen lege brooddozen
dinsdag, 20 december 2022Dat het dure tijden zijn, ondervinden we allemaal. Bij kansarme gezinnen komt dit extra hard aan. Erger nog: de crisis treft de kwetsbaarsten in onze maatschappij het hardst. Zo is een gevulde brooddoos lang niet voor elk schoolgaand kind evident. Daarom lanceert Kursaal Oostende een hartverwarmende solidariteitsactie om een steentje bij te dragen bij het vullen van de lege brooddozen op school.
Welkom in het hart van de 'echte' Belgische Ardennen
dinsdag, 20 december 2022Vayamundo Houffalize is het grootste conferentiecentrum van Wallonië en biedt al het nodige onder één dak: 250 gerenoveerde kamers, 3 restaurants, een zwembad, thermen, teambuildingactiviteiten, etc. Onze 15 vergader- en congreszalen bieden plaats aan 7 tot 700 personen.
Een bestemming op zich
donderdag, 15 december 2022Het Silva Hotel Spa-Balmoral is een bestemming op zich. De rijkdom van het omliggende ecosysteem zal zelf de moeilijksten onder jullie overtuigen. Als u nog twijfelt over uw volgende uitstap, dan is hier een overzicht van onze must-do's voor dit winterseizoen.
Veldeman zorgt voor primeur in festivalwereld met nieuwe festivalstructuur
dinsdag, 13 december 2022Op vraag van de Nederlandse concert- en festivalorganisator MOJO ontwikkelde Veldeman de nieuwe festivalstructuur TFS Big Mouth, waarvan de gevel over de volledige breedte automatisch geopend en gesloten kan worden. Dit laat de organisatie toe om overdag een open stage te creëren en ’s avonds een intiemere setting met beperkte geluidsoverdracht naar de omgeving. Een primeur in de festivalwereld!
Het geluk langs de stroom van het water…
donderdag, 08 december 2022Gelegen aan de oevers van de Haute-Mause in Hastière, niet ver van Dinant, biedt Les Sorbiers u een leefplek die werd ontwikkeld volgens een logica van duurzame economie. Het sleutelwoord is hier niets minder dan gezelligheid. De 32 comfortabele kamers zullen u toelaten om seminars en warme residentiële evenementen te ervaren. Dit wordt versterkt door de kenmerkende keuken van het restaurant ‘En face de l'île’. Gerechten worden hier bereid als een verhaal dat wordt verteld, van de grond tot op het bord.