Vaste & tijdelijke locaties

Apr 27, 2024, 9:34
Autoworld Brussels: modernisering van de eventfaciliteiten

Autoworld Brussels: modernisering van de eventfaciliteiten

03 september 2019

2019 is het jaar van de modernisering van de eventfaciliteiten in Autoworld Museum Brussel! Hierbij ligt de focust op de verdere uitbouw en modernisering van de 2000m2 grote mezzanine op de eerste verdieping, het paradepaardje van het museum.

In samenwerking met audiovisuele partner GSP2 kreeg de audiovisuele set up een meer dan grondige upgrade. Alle hangende structuren werden vervangen, nieuwe computergestuurde LED-verlichting werd geïnstalleerd, de projectoren werden vervangen door een 24m2 groot led-scherm van de laatste generatie.

Ook de vloerbekleding werd volledig vernieuwd en het wifi-netwerk werd klaargestoomd voor het volgende decennium. Met dank aan de nieuwe Fiber-aansluiting en een update van de netwerkinfrastructuur kunnen onze klanten moeiteloos aan al hun klanten pijlsnel internet aanbieden in het volledige gebouw!

Tot slot onderging het meubilair een stevige facelift met focus op een modernere look en beter comfort.

Al die nieuwigheden werden in maart in gebruik genomen en verschillende klanten hebben al mogen genieten van de eindeloze mogelijkheden. Met ruimte voor 1000+ genodigden is de Mezzanine de plek bij uitstek voor een zittend galadiner met een prachtig uitzicht over het museum. Maar het museum nog meer mogelijkheden: ook overdag kan het gebouw in het Jubelpark gehuurd worden voor congressen, workshops of vergaderingen. 7 breakout ruimtes van verschillende formaten en 1 (moduleerbare) plenaire zaal maken van Autoworld dé perfecte locatie voor uw volgend evenement in het - groene - hart van de Europese wijk. 

Autoworld Brussels
Jubelpark 11
1000 Brussel
+32 2 736 41 65
events@autoworld.be

Meer van Autoworld :

Autoworld